Odprava celulita in izboljšan videz kože! - 75 % na anticelulitno terapijo (30 min), v kozmetičnem studiu Sansana: body wrapping + limfna drenaža!

Izberete lahko tudi 3x anticelulitno terapijo (3 obiski po 30 min) z gratis lakiranjem nohtov na rokah ali oblikovanjem obrvi za 30 €.

10,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-75%
Prihranek:
30,00 €
 
 

Stopite korak naprej k popolni postavi!

Body wrapping se omenja tudi kot odstranjevalec celulita. Body wrapping ali povijanje telesa, je že vrsto let preverjena in izjemno učinkovita metoda za odpravo celulita, namenjena tudi zmanjševanju obsega telesa, ob istočasnem izboljševanju izgleda kože pri strijah in podkožnih maščobnih blazinicah. V kombinaciji z uporabo učinkovitih preparatov, ki se nanašajo na kritične predele kot so stegna, zadnjica, trebuh, se obseg telesa zmanjša tudi za več centimetrov.

S strojno limfno drenažo (presoterapija) pomagamo telesu, da vzpodbudi delovanje limfnega sistema v telesu. Le to skrbi, da telo očisti strupov in toksinov, ki se nabirajo v njem. Tehnike limfne drenaže imajo analgetični učinek (zmanjšujejo bolečino). Limfna drenaža krepi imunski sistem in deluje antistresno.

Tretma, odpravlja celulit, izboljšuje se videz kože, manjša se obseg, hkrati pa se telo očisti vseh strupov in odvečne vode v telesu.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Nega obraza s HYDRAFACIAL globinskim čiščenjem in ultrazvokom!

Inovativni tretmaji, ki bodo vašo kožo osvežili, učvrstili in pomladili!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Terapevtska masaža z zdravilnim CBD-jem v salonu Beauty District

Holistična tehnika masaže s svečami je starodavna praksa, ki jo izvaja profesonalni maser!