- 50 % na 2-urni zakup celotnega wellnessa za 2 osebi v apartmajih Gozdna Villa Mari 4*: savna + jacuzzi + japonski tuš + počivalniki + sadje z medom in penino!

Nepozabno razvajanje v dvoje!

Zakup celotnega wellnessa za 2 osebi
Zakup celotnega wellnessa za 2 osebi
29,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-50%
Prihranek:
30,10 €
 
 

Tam, kjer se srečata Gozdna villa Mari in škrat Bor, stoji čudovita hiša, obdana z gozdom. V njej prebivajo prijazni in dobrosrčni ljudje, ki skrbijo za dobro počutje vseh obiskovalcev.

Beseda "wellness" je nastala iz dveh terminov, in sicer "well being" in "fitness". Kot poseben pristop do dobrega počutja se je wellness pred 30. leti razvil v Ameriki. Poudarek je bil in še vedno ostaja na tem, da je za zadovoljno in zdravo življenje nujna usklajenost mentalnega, fizičnega in psihičnega zdravja. 
Drugi termin "spa" pa je dobil ime po poznanem istoimenskem belgijskem zdravilišču, ki se nahaja v osrčju Ardenov v Belgiji in slovi po učinkovitih tretmajih za izboljšanje fizične kondicije in lepši videz.
V apartmajih Gozdna Villa Mari so vam tokrat pripravili posebno razvajanje v dvoje. Sprostila se bosta lahko v savni, se ohladila v jacuzziju in pod japonskim tušem ter počila na počivalnikih. Da bo razvajanje popolno, pa vam bodo postregli sadje z medom in penino.

Apartmaji Gozdna Villa Mari se nahajajo se tik pod vznožjem Mariborskega Pohorja, v neposredni bližini snežnega stadiona in le streljaj od štajerske prestolnice.
Pohorje, ki je edino silikatno gorovje v Sloveniji je več kot primerno za pohodništvo, sprehajanje, kolesarjenje … Nahajajo se le 6 km od centra mesta Maribor, ki je izredno zanimivo tudi iz kulturnega vidika. Vredno ogleda stara trta, ki je najstarejši živi primerek žlahtne vinske trte, ki še rodi, na našem planetu. Mariborski park, ki leži severno od starega mestnega jedra v Mariboru. Akvarij-terarij v Mestnem parku je med Mariborčani in turisti zelo priljubljen, zanimiv je za otroke kot tudi za odrasle in še številne druge zanimivosti.V zimskem času pa se lahko spustite po eni od najdaljših osvetljeni smučarski prog v Evropi! 
Prisrčno vabljeni v družbo Gozdne ville Mari in škratka Bora!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 2
NOVO Maribor, Slovenija

Masažno razvajanje v dvoje v soju svečk in kozarčku penine

Privoščita si sprostitev in razvajanje, ki si ga zaslužita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Keratinsko vihanje trepalnic

Dolgotrajen učinek!