- 54 % na začetni ali nadaljevalni glasbeni tečaj (3x 60 min), v MPG zasebni glasbeni šoli! Izbirate lahko med 4 različnimi programi: ALI pop klavir s petjem ALI klavir ALI kitara ALI jazz solo petje.

Naučite se nekaj novega ali osvežite vaše glasbeno znanje.

Tecaj kitare ali klavirja ali jazz petja
Tecaj kitare ali klavirja ali jazz petja
Tecaj kitare ali klavirja ali jazz petja
34,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
75,00 €
-54%
Prihranek:
40,50 €
 
 

Pomladni in poletni čas je najlepši čas, da se lotite učenja vašega najljubšega inštrumenta, inštrumenta s petjem ali jazz solo petja!

Izbirate lahko med štirimi različnimi programi - in jih med seboj tudi kombinirate (po posvetu):
- pop klavir s petjem (začetni tečaj),
- klavir (začetni ali nadaljevalni tečaj)
- kitara (začetni ali nadaljevalni tečaj)
- jazz solo petja (začetni ali nadaljevalni tečaj)

Veseli nas, da vas lahko povabimo k prav posebnemu doživetju, da izkoristite priložnost in se spoznate s svojim najljubšim inštrumentom ali izpolnite svoje pevsko navdušenje. Pomladne in Poletne delavnice vas bodo še kako sprostile in z njimi boste prav gotovo navdušili tudi vaše bližnje. Naš cilj je vzbuditi doživljenjsko ljubezen do glasbe ter veselje do učenja in igranja oz. petja.

Začetni ali nadaljevalni tečaj za nove tečajnike je namenjen tistim, ki želijo imeti svoj individualni program in da se jim ali njihovim otrokom posveča posebna pozornost in delo po individualnem načrtu. Starost udeležencev tečaja ni pomembna, prav tako ni pomembno predznanje, saj mentorji v MPG zasebni glasbeni šoli pripravijo poseben program za vsakega udeleženca. Pri tem upoštevajo njegovo predznanje, nadarjenost in seveda tudi njegove želje. Učna ura traja 60 minut, vaje pa potekajo enkrat do dvakrat tedensko.

V MPG glasbeni šoli so prepričani, da je igranje in nastopanje v živo izjemna izkušnja, zato učenci dvakrat letno priredijo koncert in ob tej priložnosti tudi številni med njimi predstavijo svoje kompozicije.
Več si lahko preberete tudi na njihovi spletni strani.

MPG je zasebna glasbena šola z več kot 15-letnimi izkušnjami na področju poučevanja inštrumentov in jazz vokala. Že nekaj let izvajajo projekt glasbenega povezovanja in spoprijateljevanja "Moj prijatelj glasba" ali na kratko MPG Projekt, s katerim skozi ljubezen do glasbe in izkušnjami z individualnim in skupinskim delom izobražujejo in povezujejo tako učence, kot tudi profesorje.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!