- 51 % na pustolovski dan II v deželi Petra Klepca za družine (2 odrasla in do 3 otroke) v hotelu Kovač Osilnica ob reki Kolpi: prevoz + vodnik/inštruktor + oprema + pustolovski park + kosilo za družino + plezanje ali lokostrelstvo! Doživetje traja pol dneva!

Adrenalina polna, a varna dogodivščina za vse generacije!

Pustolovski dan
Pustolovski dan
49,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
100,00 €
-51%
Prihranek:
51,00 €
 
 

Pustolovski park pri rjavem medvedu
Pustolovski park so zgradili leta 2015, obsega 2 različni poti z osmimi postajami, 2 zip line dolga cca 300 metrov, plezanje po jelki velikanki ter quick jump skok.
Blizu parka se nahaja poz, skozi katero prehaja medved, večkrat so vidne njegove stopinje zato so park poimenovali po njem.

Posebnost parka:
Vse poti so varovane s sistemom canopeo smart belay system–speedrunner, ki omogoča varno gibanje po parku (ko se pripneš na začetku, se več ne moreš odpeti).

Kaj je pustolovski park?
Pustolovski park je namenjen zabavi za vso družino. V parku se boste lahko iz tal dvignili med drevesne krošnje in se odpravili na pravo popotovanje med drevesi. Svet boste videli in doživeli iz druge perspektive.
Koncept pustolovskega parka temelji na doživljajskem popotovanju preko posebej urejenega plezalnega poligona, ki je zgrajen med krošnjami dreves in to tako, da si obiskovalci sami lahko izbirajo sebi primerno težavnostno stopnjo. Sestavlja ga 16 različnih postaj.

Varnost
Celoten Pustolovski park je zgrajen in skladen z EU standardom EN 15567-1 in kot tak zagotavlja 100% varnost vseh obiskovalcev. Za vašo varnost skrbijo posebej usposobljeni inštruktorji, poleg njih pa vam je na voljo vrhunska oprema proizvajalcev Petzl, singing rock.

Uživajte v prekrasni okolici
S parka se vidi čudovita Loška stena , ter neokrnjena narava Kolpske doline.

Zelena pot
Primerno za otroke od 8. leta naprej. Minimalna višina udeležencev je 160 centimetrov, merjeno z nad glavo iztegnjenimi rokami. Pot ima 8 postaj.

Modra pot
Primerno za otroke od 8. leta naprej. Minimalna višina udeležencev je 160 centimetrov, merjeno z nad glavo iztegnjenimi rokami. Pot ima 8 postaj.

Pravila pustolovskega parka
Za sodelovanje v aktivnostih pustolovskega parka mora biti oseba stara najmanj 8 let in mora v višino meriti najmanj 160 centimetrov (merjeno z rokama, iztegnjenima nad glavo).
Udeležence do starosti 15 let mora spremljati odrasla oseba (velja za vse poti). Ena odrasla oseba lahko spremlja največ 2 otroka.
Vsak obiskovalec se lahko samostojno odloča o tem, katere pustolovske poti bo premagal.
Vse programe za organizirane šolske skupine vodijo profesionalni inštruktorji vodniki, ki nadzorujejo vse aktivnosti v parku, zato pri skupinah spremstvo odraslih oseb ni potrebno.
V imenu zagotavljanja varnosti otrok si kot organizator pridržujemo pravico, da ob grobem kršenju varnostnih pravil in pravil vedenja v pustolovskem parku program prekinemo.
Za obisk pustolovskega parka priporočamo športna oblačila in obutev.
Vsi programi v sklopu organiziranih šolskih skupin so vodeni! V omenjenih programih zagotavljamo profesionalne inštruktorje-vodnike, ki bodo nadzorovali aktivnosti v parku, tako da vam spremstva odraslih oseb ni potrebno zagotoviti. Kot organizator si pridržujemo pravico, da ob grobem nespoštovanju varnostnih pravil in pravil vedenja v Pustolovskem parku program prekinemo, zaradi ustreznega zagotavljanja varnosti otrok.

Najboljša pot do tja (iz Ljubljanske smeri): Ljubljana-Velike Lašče-Ribnica-Dolenja vas-Gotenica-Kočevska reka(pozor zaviti desno za Borovec)- Osilnica.

Najboljša pot do tja (iz Primorske smeri): avtocesta izhod Unec-Cerknica-Stari trg pri Ložu-Babno polje (meja s Hrvaško)-Prezid-Čabar-Zamost (meja)-Osilnica

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!