Popolna regeneracija telesa! - 55 % na 5x 30-minutni tretma za hujšanje in lajšanje bolečin po izbiri: Space tunel ALI IR komora z ozonom, v VIT-AL centru! V enem tretmaju lahko izgubite 600 kalorij!

V tej ponudbi lahko izberete tudi 10x 30-minutni tretma za hujšanje in lajšanje bolečin za 79,99 €!

44,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
99,99 €
-55%
Prihranek:
55,09 €
 
 

Space tunel
Zmanjšuje prisotnost težkih kovin in toksinov v telesu, rešuje težave s težo, lajša bolečine v sklepih, mišicah, izboljšuje prekrvavitev, metabolizem, obnavlja celice, sprošča srce ter kožo pomladi. V enem tretmaju lahko izgubite 600 kalorij!

Space tunel vpliva na telo na 3 pomembne načine:

1. Učinkovito zmanjšuje prisotnost težkih kovin, ki so neposredno povezane s presnovnim neravnovesjem v telesu, kar povzroča slabo prebavo, ter povečanje telesne mase.
2. Zmanjšuje delež strupenih toksinov, ki obtičijo v maščobi. Raziskave so pokazale, da izgube telesne teže ni mogoče doseči, v kolikor se najprej ne izloči strupenih toksinov, ki obtičijo v maščobi!
3. Izguba teže zaradi potenja (izguba vode) se hitro povrne, saj pri tem ne prihaja do izločanja toksinov v maščevju. S pomočjo infrardečih žarkov pa tretma povzroči vibriranje molekul in posledično skupaj z vodo, izločanje toksinov in izgorevanje maščob. Rezultat učinkovitosti tega postopka je tudi, zaradi v spodbujanja metabolizma k porabi večji količini energije.

S pomočjo Space tunela hujšanje in gladka nategnjena koža niso več sanje, saj Space tunel preprosto zadovolji vaše potrebe. S pomočjo napredne barvne tehnologije Fototerapije, ki združuje štiri svetlobne barvne spektre, v kombinaciji infra rdečih žarkov, ki imajo odličen biološki učinek na vaše telo in duha. Ležati v Space tunelu je zaradi barvnih spektrov, ne samo zdravo, ampak tudi prijetno, kot bi ležali v skrivnostnem vesolju, obdani s telesno in duševno harmonijo. Tovrstni občutek ima močan vpliv na telo tudi s strani duševnega vidika.

Space tunela ne smejo uporabljati:
- ljudje po jedi oz. prej kot eno uro po obroku
- otroci mlajši od 12 let
- nosečnice
- ljudje s hudim boleznim srca
- ljudje z resnim boleznim želodca, črevesja, jeter, ledvičnega ali sečnega kamna
- v primeru večjih telesnih poškodb vsaj 10 mesecev.

Infrardeča kabina
Lahko izboljša vaše počutje na preprost in sproščujoč način.Toplota je že stoletja poznana kot pripomoček za zdravljenje različnih obolenj. Physiotherm-u je s svojim oddelkom za medicinsko raziskovanje in znanost uspelo razviti optimalen in naraven prenos toplote v telo v domačem okolju.Unikatna patentirana kombinacija nizkotemperaturne infrardeče tehnologije s pomočjo lavinega peska pripomore k naravnemu in zdravemu prenosu toplote, ki pri tem ne obremenjuje kardio vaskularnega sistema. To nam omogoča lava pesek v keramičnih cevkah, ki konstantno oddaja prečiščeno toploto v spektru C infrardečega valovanja. Valovanje v spektru C je povsem enako naravni toploti, ki preko limfnih žlez in krvnega obtoka preide v notranjost telesa in ga tako ogreje od znotraj. Termeratura v kabini je maksimalno 35 stopinj katere sperejmemo z lahkoto in s tem ne obremenjujejmo telesa. Posebno dobra lastnost te kabine je , da ne izločate mineralov,  temveč samo toksine, zato vaš pot ne bo slan in boste tako ohranili minerale v vašem telesu kateri so tako pomembni, telo pa bo lahko , ker bo odvrglo toksine.

Učinki:
- omili bolečine in napetost v mišicah
- okrepi in izboljša krvni obtok ter izboljša metabolizem
- zmanjša stres
- vzbuja obnovo celic in telesa po velikih fizičnih naporih
- okrepi imunski sistem in s tem poveča telesno odpornost
- z naravnim intenzivnim telesnim znojenjem pripomore k čiščenju telesa in detoksifikaciji

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

45-minutna vakumska terapija za oblikovanje zadnjice

Za popolno zadnjico!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!