Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-53%
Oseb: 2
Ljubljana, Slovenija

Vrhunsko 60-minutno masažno razvajanje v studiu Kvadrus

Sprostite se in uživajte v popolni masaži!

-53%
Oseb: 2
Ljubljana, Slovenija

Vrhunsko 60-minutno masažno razvajanje v studiu Kvadrus

Sprostite se in uživajte v popolni masaži!

Ugoden vpliv na telo in dušo! - 62 % na 75-minutno odlično masažo po izbiri: 1.) intuitivna masaža ALI 2.) masaža s toplimi zeliščnimi snopki ALI 3.) antistresna masaža in limfna drenaža, v Studiu Kvadrus!

Masaža je prestiž, ki si ga morate podariti!

Odlicna masaža po izbiri (75 min)
Odlicna masaža po izbiri (75 min)
22,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-62%
Prihranek:
37,10 €
 
 

INTUITIVNA MASAŽA
Kaj dobim?
- 60 min masaže telesa
- 15 min rejki terapije

INTUITIVNA MASAŽA je masaža celega telesa. Vključuje različne masažne tehnike. Od intuicije maserja-terapevt je odvisno katero masažno tehniko bo izvedel. Masaža vključuje tudi rejki terapijo. Ta vrhunska masaža ugodno vpliva na telo in dušo. Pred masažo je primerno z maserjem spregovoriti par stavkov in opisati težave, s katerimi se srečujete. Običajno izberejo limfno drenažo, TUI-NA masažo, refleksno masažo za stopala ali roke, po potrebi tudi gastro masažo (masaža trebuha).

MASAŽA Z TOPLIMI ZELIŠČNIMI SNOPKI
Masaža z vročimi zeliščnimi snopki je pravzaprav aroma terapija. Že samemu olju so dodana različna eterična olja. Osnovno olje za izvedbo masaže je naravno mandljevo olje, ki so mi lahko dodana različna eterična olja (pomaranča, rožmarin, sivka). Ob segrevanju eterična olja močno hlapijo in ustvarjajo blagodejne učinke na telo. Masažni del je sestavljen glede na  potrebe stranke (športna masaža, klasična švedska ali masaža za preprečevanje mišičnih napetosti. Maser lahko med masažo uporabi vse tehnike, ki pomagajo do boljšega počutja. Masaža je zato "pisana" na kožo vsakemu posamezniku in je za vsakega izjemno doživetje.

VSEBINA SNOPKOV: limonska trava, kurkuma, skorja limete, sol, kafra, rožmarin, sivka.

KAJ LAHKO PRIČAKUJEMO OD TAKE MASAŽE?
Razbremenitev vratne hrbtenice. Napetosti v hrbtu, ramah in križu bodo izzvenele. Dobro segreje mišičevje in s tem maserju omogoča, da z masažnimi gibi prodre do globokih tkiv. Poslovili se boste od napetosti v mišicah in stresa. Naravna olja nahranijo in prečistijo kožo. Razstrupljanje telesa, poživitev krvnega obtoka limfe, izjemen vpliv na dihala so rezultati takšne masaže.

ANTISTRESNA MASAŽA IN LIMFNA DRENAŽA
Kaj dobim?
- 60 min antistresne masaže celega telesa
- 15 min limfne drenaže

Vas muči stres? Ste napeti? Imate nemirne noge? Se težko umirite? Imate težave s spanjem? Ne veste kaj bi sami s seboj? ... še bi lahko naštevali. Ste vedeli, da je masaža najboljše "orodje" za blaženje stresa? Kombinacija antistresne masaže in limfne drenaže prinaša takojšnje rezultate. Za vas so pripravili anti-stresno masažo, ki zajema masažo celega telesa. Največ poudarka je na vratu, zgornjem delu hrbta in nogah. Na teh delih se najbolj kažejo znaki stresa, hitrega in napetega življenja. Prijemi med masažo so nekoliko bolj nežni, vendar vseeno dovolj močni, da bodo sprostili vse napetosti v vašem telesu. Masaža poteka v mirnem okolju ob prijetni glasbi in z mandljevim oljem, ki mu je dodana aroma sivke. Sivka je naravni antibiotik, antidepresiv in konec kocev tudi pomirjevalo. Vplivala bo na popolno sprostitev vseh čutov. Sivka pomaga pri psihični preobremenjenosti slabem spancu, razdražljivosti in pri živčnih boleznih.

KAJ JE ROČNA LIMFNA DRENAŽA?
Ročna limfna drenaža je masažni postopek, pri katerem pomagamo telesu da lažje izloči toksine. Včasih je zaradi velike količine limfe in drugih procesov moteno in upočasnjeno pretakanje limfe. Tehnike limfne drenaže se izvajajo s počasnimi, nežnimi manipulacijami, ki se ponavljajo. Na ta način se stimulira in lajša pretok limfe in medcelične tekočine iz delov telesa, kjer zastaja in se kopiči ter se tako omogoči dotok vedno sveže in obogatene tekočine v tkivo. Gibi sledijo limfnemu toku ter stimulirajo krčenje limfnih žil. Na popolnoma naraven način pomagajo telesu, da se očisti strupov.

Priprava na masažo
Pred prihodom na masažo se doma stuširate. Če imate daljše lase si jih pred masažo spnete. 2 uri pred masažo niso priporočeni obilnejši obroki, kajenje, uživanje alkoholnih pijač... Po masaži priporočajo 10- minutno tuširanje, v dveh urah po masaži popijte liter vode, počivajte.

Zakaj obiskati studio Kvadrus?


Ker:
- delajo s srcem
- so natančni in resni
- so strokovno podkovani
- nudijo varno okolje
- se lahko masirata dva istočasno
- masira vas lahko maserka ali maser
- njihov delavni čas je od 7:00 do 22:30
- lokal je odprt tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih
- pričakali vas bodo v prijetnem lokalu
- uporabljajo izključno slovenska olja
- lokal je klimatiziran
- na voljo je veliko parkirišče
- na voljo vam je samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki

Pričakali vas bodo v prijetnem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!