Merjenje aure, čaker, notranjih organov! - 55 % na 20-minutno individualno terapijo s pomočjo Aurografa - interaktivno pokaže 3 vpoglede v naše energijsko stanje ter telesne funkcije, v Središču zdravja!

V tej ponudbi lahko izberete tudi 60-minutno terapijo, v Središču Zdravja: svetujejo kako živeti zdravo, ohraniti zdravje ali si ga vzpostaviti nazaj, za 19,90 €!

8,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,00 €
-55%
Prihranek:
11,10 €
 
 

Diagnostika z AUROGRAFOM
Individualno terapijo začne s pomočjo Aurografa, kateri interaktivno pokaže tri vpoglede v naše energijsko stanje ter telesne funkcije. Levo dlan položimo na Aurograf, ki preko refleksnih točk pokaže 3 dinamične animacije na ekranu.

1. barvna interaktivna slika AURE:  Na njej opazujemo pretakanje barv v energijskem polju telesa, kateri je pokazatelj našega fizičnega in čustvenega stanja.Iz barvne slike je razvidno, kje so neskladja v samem telesu in zavesti, kje se skrivajo šibke točke.

2. prikaz DELOVANJA SEDMIH ČAKER
 –  (Chakra = kolo = energijska postaja (baterija) – interaktivna slika pravilnega vrtenja čaker ter prikaz odprtosti njihovega delovanja v odstotkih (%).

3. prikaz DELOVANJA VSEH ORGANOV IN DELOV TELESA – Z  posameznimi dinamičnimi krivuljami grafi kažejo celosten vpogled v vitalnost in življensko moč vsakega posameznega organa. Vidimo koliko energije ima vsak posamezni organ (srce, jetra, pljuča...) ali del telesa ( stopala, kolena, kolki...).

Več o terapiji si lahko preberete na njihovi spletni in facebook strani.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

45-minutna vakumska terapija za oblikovanje zadnjice

Za popolno zadnjico!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!