Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-53%
Oseb: 2
Ljubljana, Slovenija

Vrhunsko 60-minutno masažno razvajanje v studiu Kvadrus

Sprostite se in uživajte v popolni masaži!

-53%
Oseb: 2
Ljubljana, Slovenija

Masažno razvajanje za 2 osebi v studiu Kvadrus

Kuponi so unovčljivi samo samo med vikendi, po predhodnem dogovoru s ponudnikom!

Izjemno razvajanje! - 64 % na 75-minutni sprostitveni tretma: 60-minutna klasična švedska masaža celega telesa + 15-minutna kitajska refleksna masaža stopal + kozarček vode z baldrijanovimi kapljicami za umiritev pred masažo, v Studiu Kvadrus!

Sproščujoča masaža in umiritev z baldrijanovimi kapljicami!

21,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-64%
Prihranek:
38,10 €
 
 

Božansko razvajanje!
Tehnika klasične švedske masaže in refleksna masaža stopal vzbuja ugodje in lahko izboljšata zdravje. Takšna masaža deluje preko živčnega sistema na vse naše organe, sprošča mišice in duševno napetost. Klasična sprostitvena masaža in refleksna masaža stopal vam bo povrnila občutke moči in povrnila veselje do življenja. Sprostitvena masaža je v primerjavi z ostalimi sodobnimi masažami, precej individualna izkušnja, maser-terapevt bo skozi kratek pogovor ugotovil kako se počutite in temu prilagodil masažo. Ritmično glajenje,  gnetenje in refleksna masaža izboljšujeta prekrvavitev tkiv, ter pripomoreta k hitrejšemu odplavljanju toksinov iz telesa. Trenutno počutje se spreminja in niti pri dveh ljudeh ni enako. Prepustite se in povejte svoje težave…

Namen kitajske refleksne masaže je vzpostaviti ravnovesje vseh organov v telesu. Sinhronizirano delovanje naših organov je temelj dobrega počutja in zdravja. Kitajska refleksna masaža stopal lahko pomaga ohranjati mladost. Bi polarna življenjska energija ( YIN IN YANG ) izhaja iz tradicionalne kitajske medicine tvori uravnoteženo in harmonično celoto. Kitajska refleksna masaža stopal je zelo učinkovita metoda čiščenja telesa, razstrupljanja telesa. S pomočjo Kitajske refleksne masaže stopal se izboljšuje prekrvavitev organov. Namenjena je vsem, ki si želite kvalitetnega življenja in notranjega miru. Spet se vam bo povrnila energija s katero boste lažje kos stresu.

Kaj vse lahko dosežemo s kitajsko refleksno masažo stopal?

Življenje brez:
•visokega krvnega pritiska
•prenizkega krvnega pritiska
•slabe prebave
•čustvenih stisk in tesnobe
•depresije in žalosti
•bolečin v hrbtenici, vratu, kolenih in nogah
•glavobola

Pred masažo vam bomo ponudili kozarec vode, ki smo mu dodali nekaj baldrijanovih kapljic. Učinkovine kapljic pomagajo telesu do umiritve, lajšajo psihične napetosti, preprečujejo nemir, pomagajo pri nespečnosti, pomagajo pregnati tesnobo, so naravne in ne škodljive.

PRIPRAVA NA MASAŽO
Pred prihodom na masažo se doma stuširate. Če imate daljše lase si jih pred masažo spnete. 2 uri pred masažo niso priporočeni obilnejši obroki, kajenje, uživanje alkoholnih pijač... Po masaži priporočam 10 minutno tuširanje, v dveh urah po masaži popite liter vode, počivajte.
STUDIO KVADRUS
Pričakali vas bomo v prijetnem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo. Uporabljamo izključno slovenska masažna olja.

ZAKAJ OBISKATI STUDIO KVADRUS:

- Delajo s srcem
- So natančni in resni
- So strokovno podkovani
- Nudijo varno okolje
- Se lahko masirata dva istočasno
- Masira vas lahko maserka ali maser
- Delajo vsak dan od 7. do 22.30 ure
- Delajo tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih
- Pričakali vas bodo v prijetnem lokalu
- Uporabljajo izključno slovenska olja
- Lokal je klimatiziran
- Na voljo je veliko parkirišče

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!