Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-55%

Individualno online svetovanje in priprava načrta za diplomsko nalogo

Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super tečaj hitrega branja! - 72 % na intenzivni tečaj hitrega branja in uspešnega učenja (4 polne ure) + gradivo + potrdilo o tečaju! Tečaj bo potekal v Kranju, Mariboru, Ljubljani oz. Kopru!

Naučite se posebnih tehnik branja in občutno zvišajte vašo bralno sposobnost! Prihodnost pripada izobraženim!

Tecaj hitrega branja in uspešnega ucenja
Tecaj hitrega branja in uspešnega ucenja
45,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
160,00 €
-72%
Prihranek:
115,00 €
 
 

Intenzivni tečaj hitrega branja in učinkovitega  učenja po izredno ugodni ceni po vsej Sloveniji: v Kranju, Mariboru, Ljubljani in Kopru!

Zdaj se lahko naučite hitro brati, razumeti vse kar preberete ter povedati s svojimi besedami. Na ta način lahko delate odlične povzetke prebranega gradiva,  povezujete obstoječe in nadgrajujete pridobljeno znanje. 

Prihodnost pripada izobraženim!  

Odprite vrata do znanj in novih priložnosti z revolucionarnimi metodami hitrega branja, s katerimi boste spodbudili moč možganov ter prejeli gradivo in potrdilo o opravljenem izobraževanju.  

Tako boste v kratkem času prebrali veliko knjig, ki ste jih morda že nekaj časa odlagali na polico. S hitrim branjem boste naredili intelektualni preboj in razširili svoj besedni zaklad, ki vam bo izjemno pomagal pri uspešnem komuniciranju. Nad doseženo hitrostjo boste zelo presenečeni. Naučimo se učiti brez stresa, skozi igro, s povezovanjem.

Izobražujte se sodobno, moderno in na sproščen način. Pridite na Intenzivni tečaj hitrega branja, ki poteka na več lokacijah, po vsej Sloveniji.

Ste podjetnik, menedžer, dijak, študent, intelektualec, ali se pripravljate na nove poslovne in življenjske priložnosti? Potem je današnja ponudba Intenzivni tečaj HITREGA BRANJA – prava priložnost za vas!

Hitro branje je znanstveno utemeljena metoda s ciljem izboljšanja bralne spretnosti in kreativnega razmišljanja, ki vam odpira vrata za neomejeno pridobivanje znanja na zanimiv in zelo zabaven način. Tečaj je namenjen vsem intelektualcem in tistim, ki radi berejo. Torej, zakaj ne. Poglejte si sami in si naučite tehnike hitrega branja. Kupon je lahko odlično darilo!

VSEBINA:
• Tehnike hitrega branja in učinkovitega učenja: navpično branje, vodoravno branje, diagonalno branje, foto branje, skeniranje, preletavanje, miselni vzorci, povzetki …);
• Zaznavni tipi (test), učni stili in vrste inteligence – pomembni za način učenja;
• Veliko praktičnih vaj (koncentracija, osredotočenje, dvig motivacije …);
• Nadgradnja in povezovanje znanja, tehnike za izboljšanje spomina, kreativno mišljenje in strateško odločanje (dokončanje študija in zaposlitev).

Koristi hitrega branja:
1. Opazno vam skrajša čas potreben, da se prebijemo skozi goro literature in elektronske pošte;
2. Učenje naredi izjemno zanimivo in vsebino bolj pregledno ter olajša pomnjenje;
3. Zvišuje naše razumevanje in empatijo ter nas drži v fokusu dogajanj (vedno smo »in«);
4. Pomaga nam, da prebrano predelamo na nov način in obogatimo besedni zaklad ter govorimo argumentirano, bolj prepričljivo in učinkovito.

Intenzivni tečaj Hitrega branja traja 4 polne ure.  Poteka v obliki  razlag in praktičnih vaj hitrega branja ter učinkovite uporabe pridobljenih znanj in veščin.

IZVAJALEC: Zorica Zaklan, magistrica medkulturnega menedžmenta in doktorandka ekonomske sociologije, mentorica, ki ima dolgoletne izkušnje s poučevanjem hitrega branja in motivacijskih treningov za uspešno učenje.

KAJ PRAVIJO DOSEDANJI UDELEŽENCI:
Optimističen in odprt pristop, profesionalno podana snov. Zelo kakovosten tečaj, ogromno novega znanja, veliko pozitivne energije in praktičnih, kreativnih nalog. Bojana
Moji punci sta bili navdušeni nad tečajem. Po rodu smo iz Švice in sem tudi sama bila prijetno presenečena nad hitro odzivnostjo in profesionalnostjo predavateljice. Zhanna
S pomočjo tehnik hitrega sem uspešno diplomirala. Pred tem sem imela nekajletno pavzo, saj sta mi ostala dva najtežja izpita in diploma. Mihaela
Predavateljica ustvari prijetno vzdušje na delavnici ter ponudi vzpodbudna znanja  za zares aktivno, dinamično in pestro življenje. Irma
Na magistrskem študiju računalništva sem obtičal zaradi enega predmeta, ki je bil preobsežen in zahteven. Predavateljica mi je z veščinami hitrega branja pomagala, da se problema lotim na analitično-sproščen način in ga spremenim v izziv ter dokončam študij. Borut
Tečaj je presegel vsa moja pričakovanja. Udeležila sem se že več tečajev in seminarjev, a je ta definitivno med boljšimi, če ne celo najboljši. Tina K.
Izčrpno, strnjeno, razumljivo, človeško, dostopno, prijetno, praktično in humorno. Nekaj znanih stvari predstavljene z drugačnega zornega kota, neznane stvari ustrezno in zanimivo predstavljene. Energija in razgledanost predavateljice sta me navdušila in motivirala k iskanju še neraziskanega. Tomaž

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Teniranje celotnega telesa + Tanning Jam v Iconic studiu

Zakaj ne bi na dopust odšli že porjaveli in tako samozavestnejše stopili v svoje najljubše kopalke?