Za brezhiben nasmeh! - 75 % na profesionalno lasersko 3D beljenje zob (oba zobna loka, spredaj in zadaj), v Estetiki TRINITI!

Nasmeh - kazali ga boste bolj kot prej!

Lasersko 3D beljenje zob
Lasersko 3D beljenje zob
40,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
160,00 €
-75%
Prihranek:
120,00 €
 
 

Pobelite si zobe varno in neboleče!
Madeži na zobeh lahko nastanejo zaradi dolgotrajnega pitja kave, gaziranih pijač, vina, alkohola, cigaret in zdravil. Ko pridemo do določene starosti, ima redko kdo od nas popolnoma bele in bleščeče zobe. Nobena zobna pasta ali poliranje jih ne pobeli v celoti, še posebej ne za stalno. Vendar se vam ni treba sprijazniti z rumenemi zobmi, še vedno lahko obnovite belino s sodobno tehniko svetlobnega beljenja - v Estetiki Triniti vaše zobe pobelijo z gelom, ki ne škoduje zobem in ne draži dlesni. Ta postopek je varen in neboleč rezultati pa so dolgo vidni!

Laserska svetloba in beljenje z gel metodo, v nasprotju z drugimi metodami, pobeli zobe takoj brez posledic, ne povzroči nobene škode na zobni sklenini in zagotavlja najboljše možne rezultate, ki trajajo. Ta metoda se izvaja istočasno na spodnjih in zgornjih zobeh z obeh strani. Laser deluje v povezavi s posebej patentiranim gelom in pobeli tudi temnejše madeže od 2-8 odtenkov. Tretma traja 1 uro. Uporabljajo specialen patentiran gel, ki ne škoduje vašim zobem in ne draži dlesni. Najsodobnejša Brite Smile luč, ki daje hladno, modro, usmerjeno svetlobo pobeli vaše zobe popolnoma varno in brez škodljivih UV žarkov. Svetloba pospeši proces beljenje tako, da se v samo 1 uri doseže vrhunske rezultate.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!