Proč z bolečino! - 50 % na 60-minutno protibolečinsko bioresonančno terapijo, v Centru Modrosti, v Ljubljani! Odlična pomoč v primeru bolečin različnega izvora in pri stresu!

Za ponovno vzpostavitev ravnovesja v vašem telesu!

29,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-50%
Prihranek:
30,10 €
 
 

Imate bolečine in bi  jih radi ublažili ali odpravili po naravni terapiji?

V Centru Modrost so za vas pripravili popolnoma naravno terapijo za ublažitev bolečin - PROTIBOLEČINSKA BIORESONANČNA TERAPIJA.

Bioresonanca je moderna terapijska metoda, ki se temelji na ugotovitvah kvantne fizike in biofizike. Ključ za razumevanje bioresonance sloni na tem, da z vsemi procesi v našem telesu ravnajo elektromagnetne vibracije. Človeški organizem je zbirnik energij in vibracij, ki so pri zdravih osebah v popolnem ravnovesju. Škodljivi učinki iz okolja, ki vsak dan vplivajo na naše življenje, (neprimerna hrana, bakterije, kajenje, električne naprave itd.) delujejo na to ravnovesje od katerega je odvisno  naše zdravje.

Delovanje:
S pomočjo sofisticirane bioresonančne tehnologije, elektromagnetne vibracije se lahko prenesejo in modificirajo ter na ta način spodbujajo telo, da ponovno vzpostavi ravnovesje. Tako se nevtralizirajo škodljivi učinki in v organizmu spodbudijo njegove naravne procese. Terapija z bioresonanco je metoda naravnega zdravljenja, ki pomaga organizmu v normalizaciji in regulaciji vseh telesnih procesov s pošiljanjem elektromagnetnih impulzov v cilju, da se odpravijo vzroki, ki so privedli do določenih težav.

Informacije se prenašajo prek  elektrod na resonator (resonator je naprava, v kateri pride pri določenih frekvencah valovanja do ojačanja amplitude in do pojava stoječega valovanja), ki jih,  po potrebi, povečuje ali poslabša in tako modificirane vrne nazaj v telo. Na ta način se škodljivo gibanje oslabi ali odstrani, zdravo pa osveži in pojača. Drugače povedano, organizem se ponovno uči procesov, ki  so mu že bili znani in katerih se samo mora spomniti, da bi se vrnil v svoje optimalno stanje.

Največja  prednost bioresonančne terapije je široka možnost  uporabe brez neželenih stranskih učinkov. Z njo se  danes po svetu uspešno tretira veliko težav, bolečin in bolezni, od metaboličnih in hormonskih težav, autoimunskih bolezni, virusnih, bakterijskih in glivičnih infekcij, alergij, poškodb ter  bolezni  do razstrupitve, intolerance na hrano, stresa, depresije, prenehanja kajenja in zdravega hujšanja.

V Centru Modrost so uspešni in dosegajo ugodne rezultate pri naslednjih težavah:
motnje menstruacije in hormonskega neravnovesja; vnetja jajčnikov in ciste; vnetja materničnega vratu; vnetje prostate ali degeneracije; vnetje ali motnje delovanja mehurja in inkontinenca; motnje metabolizma (putika, debelost, maščobe in ostalo); motnje sluha in vida (npr. tinitus); bolečine pri zobeh in paradontoza; zmanjševanje stresa in psihičnih obremenitev; uravnovešanje vitaminov, mineralov, encimov in maščobnih kislin; migrene; nevralgije; bolečinska stanja; alergije; revmatična obolenja; degenerativna obolenja; zlomi, pred in po operativnih posegih in druge poškodbe; astma, bronhitis, emfizem…;kronični ali akutni laringitis; dermatitis, akne, ekcem, psoriaza, lišaj; motnje v delovanju ledvic, ciste ali pesek; vnetje in rane na želodcu; motnje delovanja jeter; krvni obtok, arterioskleroza, motnje delovanja srca, visok ali nizek krvni pritisk; motnje delovanja pankreasa, zvišan inzulin, ali zvišan sladkor; rane na črevesju, celiakija,araziti in okužbe, polipi; težave s hrbtenico živčnim sistemom ali mušična obolenja; hujšanje; kajenje.

Terapija je primerna za vsa starostna obdobja,  starostnih omejitev ni. Škodljivih stranskih učinkov po 25 letih delovanja bioresonance niso zaznali.
Med terapijo lahko nastopijo blažje reakcije, kot so potenje, vrtoglavica, mravljinčenje, lahko pa tudi blaga utrujenost, ki kmalu mine. Kronična obolenja med terapijami prehajajo v akutna (povrnitev težav), kar pa je pričakovana reakcija, ki pomeni sposobnost organizma, da se upre dolgotrajnim blokadam in doseže ozdravitev.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

-84%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!