Preoblikujte svoje telo še pred poletjem! - 62 % na 6x super paket preoblikovanja telesa: kavitacija + elektrostimulacija + body wrapping + strojna limfna drenaža v Studiu Lepa Vida!

Individualen pristop in navdihujoči rezlutati za čudovito telo!

99,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
263,00 €
-62%
Prihranek:
164,00 €
 
 

Čas je za oblikovanje telesa, da se posvetimo sebi in odvržemo nezaželene obloge, ki so se nam na trebuhu, zadnjici in nogah nabrale čez zimo. Poleg zdrave prehrane in gibanja je najhitrejša pot do uspeha paket za oblikovanje telesa in sicer kombinacija: kavitacija + elektrostimulacija + body wrapping + strojna limfna drenaža!

KAVITACIJA ali nekirurška liposukcija: je trenutno ena najuspešnejših metod v boju proti celulitu in maščobnim oblogam. Gre za neinvazivno alternativo pravi kirurški liposukciji. Omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v maščobnem tkivu, kar povzroči selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Z ultrazvočno kavitacijo neposredno učinkujemo na maščobne celice in jih s pomočjo UZ valovanja razbijemo.

LIMFNA DRENAŽA: Limfna drenaža ima zelo ugodne preventivne in terapevtske učinke: drenažni učinek (odstranitev odpadnih snovi, toksinov iz telesa), izboljšamo odpornost telesa, protibolečinsko delovanje, protistresno delovanje. Limfa potuje po žilah, ki se pričnejo prosto, v mehkem vezivnem tkivu, preko bezgavk in se očiščena v vratnem delu izlije v venski obtok.

ELEKTROSTIMULACIJA IN BODY WRAPPING sta namenjena zmanjševanju obsega telesa in sta učinkoviti sredstvi v boju proti celulitu! Že samo ime body wrapping pove, da gre za postopek ovijanja telesa s posebnimi izdelki. Ovijanje v posebno folijo omogoča, da fitoaromaticne sestavine iz izdelkov za body wrapping bolje penetrirajo v kožo in podkožno tkivo ( z nepredušno folijo preprečimo njihovo izhlapevanje), kjer opravljajo želene detoksifikacijske učinke, istočasno pa s pravilnim pritiskom stimuliramo pretok limfe ter tako spodbujamo odvajanje vode in zaostalih škodljivih snovi presnove iz podkožnega tkiva.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

-84%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!