- 50 % na odličen paket sprostitve v Salonu SpaRitual: tajska masaža celega telesa z aroma olji (50 min) + 3-urno kopanje v Aquaparku Žusterna!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi tajsko masažo (50 min) in 2-urno savnanje za 33 €.

29,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
59,90 €
-50%
Prihranek:
30,00 €
 
 

Zamislite si prijeten kotiček v centru mesta, oazo miru … kjer je pomembno izključno vaše dobro počutje.
Spa Ritual v hotelu Aquapark Žusterna in tajske maserke vas vabijo, da si ponovno uravnovesite vaše misli, telo in duha, preko sproščujočega doživljanja magičnih masažnih ritualov.

Sprostitveni tretmaji vzhodnoazijskih kultur so del bogate in raznolike ponudbe masažnega salona SpaRitual hotel Aquapark Žusterna. Tajske maserke z izkušenim in strokovnim pristopom, s pomočjo aromatičnih olj ter izvlečki toplih zelišč poskrbijo, da se počutite kot prerojeni in se vedno znova radi vračate. Njihov blagodejni dotik dlani pomirja, sprošča telo in boža dušo. Naravna, aromatična olja, ki jih uporabljajo so organskega izvora. Uporabljajo le izdelke najboljše kvalitete, saj se zavedajo, da se vse, kar nanesemo na telo, absorbira v telo kot hranilo za kožo.

Osnovni namen, ki ga želi imeti Salon SpaRitual je, da s storitvami pomagajo, osrečijo, negujejo človekovo telo, učijo ljudi razlikovati, doživljati, ozaveščati in prepoznavati lepoto v sebi in na sebi ter živeti s spremembami, ki nam jih narekuje intuicija in življenje.
Strankam nudijo možnost za telesno sprostitev, negovalne in kozmetične storitve ter prostor za BIO savno ter anticelulitne in shujševalne programe. Salon SpaRitual v Hotelu Aquapark Žusterna je poznan po tajskih masažah že vrsto let, v letošnjem letu pa so obogatili ponudbo s kozmetičnimi in lepotnimi storitvami. V želji, da bi se strankam čimbolj približali so tajskim masažam dodali tudi refleksoterapijo in limfno drenažo, ter možnost obiska Bio savne ter z njo povezanih anti celulitnih tretmajev.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

45-minutna vakumska terapija za oblikovanje zadnjice

Za popolno zadnjico!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!