- 53 % popusta na klasično manikuro: piljenje in oblikovanje nohtov + poliranje + kopel rok + odstranjevanje in urejanje obnohtne kožice + nega kože rok s hranilnim balzamom + nega nohtov s hranilnim oljem + barvno Striplac permanentno lakiranje nohtov, v frizerskem studiu ZOE v BTC-ju!

Za lepe in sijoče nohte (obstojnost laka od 10 do 14 dni)!

9,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,00 €
-53%
Prihranek:
10,50 €
 
 

Roke so odraz zdravega življenja in urejenosti človeka. Nimate časa, da bi si nohte sami uredili? Pokličite Lepotni studio A, kjer bodo poskrbeli za vaše nohtke in vam nudili vso nego, ki jo potrebujejo.

Striplac je prvi peel-off lak na svetu, ki zdrži od 10 do 14 dni in ne potrebuje nikakršnega topila za odstranjevanje, preprosto se odlušči z nohta, ko se naveličate barve. Kar pa je najpomembnejše, po odstranitvi laka, je naraven noht zdrav in nepoškodovan. Njegove prednosti so: hitro peel-off odstranjevanje; je brez topil/acetona; obstojnost od 10 do 14 dni; suho v 60 sekundah s pomočjo LED/UV lučke; izjemen sijaj, ki traja do zadnjega dne; poleg tega pa zaščiti in okrepi naravne nohte, je dermatološko testiran in biorazgradljiv.

V frizerskem studiu ZOE znajo vse! Od fenanja do vodne frizure, od ženskega do moškega striženja, barvanja las v vseh barvah, prav tako naredijo tudi pramene. In če si poleg vsega  želite še najlepše nohte v mestu z najnovejšo inovacijo, ki jih ne poškoduje temveč okrepi in zaščiti? Pokličite jih, čakajo na vas, ZOE studio diha z vami!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!