Popolno razvajanje! - 55 % na 60-minutno klasično masažo celega telesa z aromatičnimi oljnimi mešanicami za popolno sprostitev, pri Masaže Andreja, v prostorih Lepotnega studia Dreams!

Odlična sprostitev po napornem dnevu!

16,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
38,00 €
-55%
Prihranek:
21,10 €
 
 

Si želite dobre masaže, sprostitve in ugodja? Ste napeti, utrujeni in živčni od vsakodnevnih naporov? Se pripravljate na prihajajoči maraton v naši prestolnici? Potem je ta ponudba kot nalašč za vas! Blagodejna masaža je idealno zdravilo za stresne dni in pomaga pri okrevanju po večjih psiho-fizičnih naporih kot je denimo maraton.

Klasična masaža spodbuja pretok  krvi in limfe in s tem posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Masaža deluje  tudi  na presnovo, kar se kaže v boljši izrabi hrane, boljši prebavi in izločanju prekomerne vode iz telesa. Pospešitev in povečanje krvnega obtoka je  refleksni odgovor na dražljaj; zaradi stiskanja, gnetenja in popuščanja  in zaradi medsebojnega dotikanja notranjih sten krvnih žil pri masaži. Boljšo prekrvavitev znatno podpira tudi razširjanje krvnih žil, ki ga zaradi trenja povzroča nastajajoča toplota. Omeniti  pa je potrebno še izboljšanje krvne slike, znižanje utripa, krvnega pritiska in krvnega sladkorja.

Z naravnimi aromatičnimi olji, ki jih uporabljajo pri masaži, bo vaša koža negovana, prav tako pa bodo olja pripomogla k vzpostavitvi telesnega in duševnega ravnovesja. Na voljo so vam različne oljne mešanice za nego telesa: bor-sivka olje; mango maslo/olje (vtira se v tankem sloju po celem telesu, uporabo najbolj priporočajo poleti in pozimi, torej v času, ko je koža najbolj izpostavljena dehidraciji); palmino maslo s pomarančo; anticelulino olje; Thai Lemongrass olje (piment, benzoin, limonska trava); olje za razstrupljanje (limonska trava, pomaranča, cimet, ingver, brin) in Energizing - stimulativno olje (rožmarin, pomaranča, grenivka).

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!