Certificirani strokovnjaki za vidne rezultate! - 80 % na intenzivni 13-delni fit paket: 3x kavitacija Iskramedical + 3x lipoliza z aktivatorjem kože + 3x vakum na predelu, kjer se izvaja tretma kavitacije + 3x vodena vibracijska vadba + 1x presso terapija, v Lepotnem studiu De Beauté!

Popolno oblikovanje vašega teleščka.

79,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
400,00 €
-80%
Prihranek:
320,10 €
 
 

Lepotni studio De Beauté je kot lepotna oaza v centru Ljubljane.

Potek dela: s stranko se posvetujemo o njenih željah in opravimo natančne meritve (obseg, delež maščobe, mišiščne mase, visceralno maščobo...). Meritve so pogoj za efektivno terapijo. Določimo predel izvajanja UltraSonic kavitacije podjetja Iskramedical (s prejetim EC certifikatom kakovosti medicinskih aparatov). Na izbran predel nanesemo serum za aktivacijo lipolize na predelu kožne gube, ki pospeši mikrocirkulacijo. Sledi nanos ultrazvočnega gela in tretma Ultrasonic Kavitacije. Po prvem tretmaju sledi limfna drenaža s termo terapijo, ki še pospeši presnovo sproščenih maščob. Po vsakem tretmaju opravimo meritve obsega. V nosečnosti in času dojenja se kavitacija ne izvaja.

Vadba na vibracijski napravi  spodbuja telo, da se odzove na vibracije z refleksom krčenja mišic od 25- do 50-krat na sekundo, vibracije delujejo v vseh treh ravneh. Pri različnih vrstah treninga se za povečanje telesne mase uporabljajo proste uteži, medtem ko med treningom na vibracisjki napravi namesto prostih uteži uporabljate svojo lastno težo, na ta način optimalno obremenimo človeško telo, medtem pa zmanjšamo obremenitev na sklepe, kite in vezi.

UČINKI VIBRACIJSKE VADBE:
- izboljšanje prožnosti mišic in tkiv, izboljšanje prekrvavitve,
- povečanje mišične moči, fleksibilnosti, vzdržljivosti,
- izboljšanje gibljivosti, koordinacije in ravnotežja,
- zmanjšanje celulita,
- povečanje gostote kosti,
- zmanjšajo se bolečine,
- pospeši se okrevanje in obnavljanje poškodovanega tkiva,
- spodbuja intenzivnost delovanja srca in prebave,
- izboljša se splošno dobro počutje in kakovost življenja.

Vadba se v primeru poškodb hrbtenice in težav s koleni ne priporoča. 

Izjave zadovoljnih strank:

1.) "Že dlje časa sem izbirala čas, ko bi pričela s hujšanjem, vendar neuspešno. Po prebiranju internetnih forumov sem se odločila za tretmaje kavitacij iskramedical. Želela sem varen, učinkovit tretma in imela nešteto vprašanj. V lepotnem Studiu sem prejela vse odgovore in točno tisto, kar sem potrebovala. Hiter rezultat (8 cm v štirih obiskih na predelu trebuha), ki je spodbudil tudi mojo željo po bolj zdravem načinu življenja Hvala vam, De Beaute!"
Tjaša, 32 let, Domžale

2.) "Vsako pomlad se odločim, da nekaj naredim zase tudi kozmetično. Pozimi telovadim manj ali nič, zato se mi zaradi načina dela na zadnjici in stegnih pojavlja celulit,večji obseg... Vsakokrat sem zadovoljna z rezultatom, ker sem bolj samozavestna skozi vse poletje"
Maja, 37 let, Ljubljana

3.) "Po nosečnosti se nisem mogla znebiti kilogramov okrog pasu. Prijateljica mi je svetovala de Beaute Studio. Ponudba je bila cenovno ugodna, zato sem se odločila za tretmaje. Že prvič sem bila navdušena nad pristopom in strokovnostjo nasploh. S pomočjo de Beauteja sem oblekla dve številki manjše hlače."
Polona, 41 let, Ljubljana

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

45-minutna vakumska terapija za oblikovanje zadnjice

Za popolno zadnjico!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!