To je novo, to je drugačno, to je resnično - tretma, ki vam bo spremenil življenje! -72 % na celostno zdravljenje telesa, duše in čustev s frekvencami ponovne povezave – reconnective healingTM.

19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-72%
Prihranek:
50,10 €
 
 

KAJ JE ZDRAVLJENJE S PONOVNO POVEZAVO?
Zdravljenje s ponovno povezavo – Reconnective HealingTM – je proces, ki posameznika telesno, duhovno, čustveno in mentalno pripelje do ravnovesja ali vsaj bližje njemu. Z zdravljenjem s ponovno povezavo se počasi umikajo omejitve na vseh ravneh, to je na telesni, čustveni, mentalni, duhovni ravni. Težava kakršne koli narave je lahko predmet (o)zdravljenja s ponovno povezavo.

Imate takšne in drugačne zdravstvene in druge težave? Vas čaka operativni poseg in si želite hitrejšega okrevanja? Morda ste na precepu življenja in potrebujete namig, da najdete pravi smerokaz, kam naprej? Morda pa si želite boljšega počutje, več energije?

Zdravljenje s ponovno povezavo vam omogoča vse to in še več!

Če je to v danem trenutku za posameznika najprimernejše, ni nič nenavadnega, da se težave, kot so npr. sindrom kronične utrujenosti, rakava obolenja, diabetes, naglušnost in slepota, psihične in avtoimune bolezni, multipla skleroza, artritis, razne bolečine in prirojene napake ter mnoge druge zdravstvene težave, omilijo ali popolnoma izginejo. Zdravljenje s ponovno povezavo lahko izboljša splošno počutje in vaše zdravstveno stanje, odpravi nespečnost, izboljša odnose z okolico, omogoča, da hitreje dosegate zastavljene cilje, pomaga, da hitreje okrevate po operaciji ali poškodbi in še in še. Znanstveniki so dokazali, da je informacija, ki jo prejmemo ob prejemanju frekvenc ponovne povezave, tako mogočna, da se pričnejo v telesu obnavljati celo DNK-povezave.

»Oče« ponovne povezave in avtor knjige Ponovna povezava, dr. Eric Pearl, pravi, da sodeč po tem, kar je do sedaj videl, ni ničesar, česar zdravljenje s ponovno povezavo ne bi moglo pozdraviti.

Pri delu s ponovno povezavo se osredotočamo na človeka kot celoto, ne pa na simptome, postavljene diagnoze,na določeno zdravstveno ali drugo težavo. Ponovna povezava osebo podpre tam, kjer je zanjo v danem trenutku najprimernejše, ter na način, ki je zanjo najbolj učinkovit. Ker se vzpostavi ravnovesje, človek po zdravljenju s ponovno povezavo postane bolj celosten, tako v njegovo življenje steče več zdravja, zadovoljstva in posledično uspeha na vseh področjih.

Ker pri tem delu ni negativnih stranskih učinkov, je tak način zdravljenja primeren za oba spola vseh starostnih obdobij.

Za optimalen rezultat so največkrat priporočena tri posamična zdravljenja. Obisk, ki traja do ene ure, je sestavljen iz uvodnega dela, zdravljenja s frekvencami ponovne povezave (30 minut) ter zaključnega pogovora. Pri samem zdravljenju sproščeno ležite na masažni mizi. Gre za postopek brez dotikov, ki vam bo odprl vrata naprej. Več informacij dobite na spletni strani www.katja.si.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!