Super cena, mega koncert - Miroslav Ilić! Kupon za vstopnico za težko pričakovani gala večer, ki se bo odvil v Marmorni dvorani Gospodarskega razstavišča, v četrtek, 30. oktobra 2014, ob 20. uri že od 13,90 €.

V ponudbi so na voljo tudi druga sedišča, preverite spodaj med dodatnimi možnostmi. GALA VEČER LEGENDARNEGA MIROSLAVA ILIĆA

Koncert  MIROSLAVA ILICA
Koncert  MIROSLAVA ILICA
13,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

GALA VEČER LEGENDARNEGA MIROSLAVA ILIĆA!

Na predzadnji oktobrski dan bo po dolgih letih v Ljubljani nastopil legendarni srbski pevec Miroslav Ilić. Težko pričakovani gala večer se bo odvil v Marmorni dvorani Gospodarskega razstavišča, v četrtek, 30. oktobra 2014, ob 20. uri. V dvorani bodo za obiskovalce pripravljena sedišča.

Miroslav Ilić je bil rojen 10. decembra 1950 v Čačku, kjer je končal gimanzijo. Nato se je vpisal na Elektrotehnično fakulteto v Skopju. Že pri enaidvajsetih letih se je poročil s svojo srednješolko ljubeznijo. Takrat je v časopisu opazil oglas za avdicijo, katere se je po prepričevanju žene udeležil s pesmijo 'Vrbas voda nosila jablana'. Da je zmagal, je spet izvedel iz časopisov. To novico pa je prebral tudi tekstopisec Obren Pjevović, ki mu je ponudil, naj si izbere katerokoli pesem iz njegove zakladnice. Pesem 'Devojka iz grada' je takoj postal hit, za katerega pravijo, da tudi če Miroslav ne bi posnel ničesar več, bi si ga občinstvo zapomnilo za vse čase. Za nekaj časa je odšel v vojsko ter se bolj ali manj anonimen vrnil k svoji ženi in dvema otrokoma. Z ženo sta se spet odločila, da poskusi s pevsko kariero. Milutin Popović-Zahar mu je dal pesem 'Vino točim a vino ne pijem' in počasi je njegova kariera začela rasti.
Med leti 1981-87 je bil Miroslav Ilić najpopularnejši pevec na področju bivše Jugoslavije. Pesem 'Pozdravi je pozdravi' je prodal v več kot milijonu primerkov. Preko 35.000 obiskovalcev je pelo z njim na koncertu v Mostarju, prav tako so bili polni koncerti v Beogradu, Splitu... Na nekaterih koncertih si je oder delil tudi z Lepo Breno, s katero je posnel tudi štiri prečudovite duete: 'Jedan dan života', 'Živela Jugoslavija', 'Pričali su pričali' i 'Volimo se iz inata'.

Miroslav Ilić je najbolj znan po hitih: 'Pozdravi je, pozdravi', 'Kafana je moja sudbina', 'Polomiću čaše od kristala', 'Nije život jedna žena', 'Luckasta si ti', 'Najlepša si kad se smeješ', 'Naljutićeš me ti', 'Bili smo drugovi', 'Tako mi nedostaješ', 'Prošlost moja'...če jih naštejemo le nekaj.

Miroslav Ilić je še danes v samem vrhu estradne scene z enakim stilom in imidžem kot pred leti. Mnogi pravijo, da nima pravega naslednika med mladimi pevci srbske popularne glasbe, zato bo koncert 30. oktobra 2014, v Marmorni dvorani Gospodarskega razstavišča, še toliko bolj poseben, saj se bomo z njim lahko spomnili lepih časov ter zapeli skupaj njegove najbolj znane pesmi.Na prireditvi ne bo veljal sedežni red.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!