- 50 % na terapevtsko masažo hrbtenice (35 minut) v salonu Ročna masaža Alida.

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi klasično masažo celega telesa z olji (60 min) za 15,99 € ALI športno masažo celega telesa (45 min) za 29,9 €

14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-50%
Prihranek:
15,10 €
 
 

Masaža, pri kateri boste učinke občutili še nekaj dni po tretmaju, dolgoročno pa vam bo hrbtenica hvaležna!
Terapevtska masaža hrbtenice je močna masažna tehnika
s katero dosežemo sprostitev in povečano prekrvavitev mišic, ki potekajo vzdolž hrbtenice ter se priraščajo na vretenca in lopatice. S pritiskom in masažo teh mišic odpravimo mišične zatrdline-vozle, ki nastajajo zaradi motenj v lokalni presnovi in dolgotrajnega mišičnega napora. Celotna hrbtenica se ogreje, raztegne, poveča se gibljivost celotnega ramenskega obroča. Pospeši se odvajanje strupov, ki so se nakopičili zaradi nezadostne prekrvavljenosti. Povečana prekrvavljenost tudi omogoča medvretenčnim diskom, da dobijo dovolj hrane.

TMH je edinstvena masaža, ki se izvaja pri vseh lažjih ter težjih problemih in poškodbah. Izvajanje se odsvetuje le pri močni osteoporozi ali svežih poškodbah. Indikacije: vse stare poškodbe hrbtenice, posedanje vretenc, hernija diska, problematična degenerativna stanja, išijas, lumbago … TMH odpravi do 60 % bolečin pri kroničnem išijasu in posedanju vretenc ter drugih kroničnih boleznih hrbtenice. Lažje težave pa lahko že po eni do petih masažah popolnoma izginejo.

TMH je učinkovita metoda lajšanja hudih kroničnih bolečin in odpravljanja manjših kroničnih problemov s hrbtom. Stranskih učinkov ni. Ena terapija izboljša stanje za nekaj dni, več terapij v razumnih presledkih pa lahko odpravi tudi dolgotrajne kronične težave. Hrbtenico delimo na tri glavne predele (vratni, prsni in ledveno-križni). V okviru teh predelov se masaža osredotoča na vretenca in diske, kjer je dokazano največ težav (npr. 4.-5. vretence ledvenega predela). Z rednimi obiski terapevta bolečine občutno omilimo (do 60%) in preprečimo poslabšanje stanja pri zelo hudih deformacijah.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENO KOSILO!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Po Sloveniji

Polet z jadralnim padalom v tandemu

Doživite adrenalin!

-54%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Biometrična e-fotografija za osebne dokumente

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!