- 73 % na vrhunski paket nege za pomlajevanje obraza (70 min): površinsko čiščenje + kislinski piling z AHA sadnimi kislinami + terapija z aparatom Futura Ultratone - nekiruški facelift z biostimulacijo + ultrazvok + mikrotokovi + anti age maska, v Lepotnem studiu Dreams!

Podarite si dobro uro razvajanja v prijetnem okolju in nadaljujte dan z blestečim, svežim in pomlajenim videzom.

23,49€
    Kupi kupon
Vrednost:
87,00 €
-73%
Prihranek:
63,51 €
 
 

Preizkušeno deluje!

Kmalu po 25 letu mišice obraza počasi zgubljajo čvrstost in napetost, ponavljajoči mimični gibi pa nam vrezujejo prve plitve in kasneje še globoke gubice na obrazu. Z aparatom Futura Ultratone lahko stimuliramo signale centralnega živčnega sistema, ki neposredno dosežejo posamezne celice, kar omogoča natančno, varno in učinkovito pomlajevanje obraza. Ponujamo vam pester izbor biostimulacijskih programov, kot so NE KIRURŠKI FACELIFT, GLOBOK MIŠIČNI TONUS, TONUS KOŽE, LIMFNA DRENAŽA, ZMANJŠANJE GUB, CIRKULACIJA ali pa HIDRACIJSKA MASAŽA.
Parametri sekvenčne stimulacije upoštevajo tip polti in kože, zato se programi lahko prilagodijo vsem potrebam strank. Programi so prilagojeni moškim in ženskam in imajo različne signale, frekvence ter parametre stimulacije. Koncentrirana terapija bo razgibala in dvignila obrazne mišice, ublažila drobne gubice, napela visečo kožo in mišice in obrazu povrnila mladosten videz.

70-minutni tretma vključuje:
- površinsko čiščenje obraza,
- kislinski piling z AHA sadnimi kislinami (pospešujejo obnovo in rast novih celic povrhnjice, izboljšajo hidratacijo kože, pomagajo pri stimulaciji sinteze kolagena in vzpostavitvi normalnega ravnovesja med vlago in lipidi),
- terapijo z aparatom Futura Ultratone - nekiruški facelift z biostimulacijo (obrazno telovadbo za črvsto in napeto kožo),
- ultrazvok (za pomlajevanje in vtiranje aktivnih kozmetičnih sestavin v kožo),
- mikrotokove (za vlažilno infuzijo in tvorbo kolagena ter elastina za zmanjšanje videza gubic)
- in na koncu še anti age masko.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

45-minutna vakumska terapija za oblikovanje zadnjice

Za popolno zadnjico!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!