- 60 % na popolno pedikuro (70 min): odstranjevanje trde kože + saniranje otiščancev, kurjih očes in vraščenih nohtov + stiženje nohtov + piling nog + maska za regeneracijo + parafinska kopel + permanentno lakiranje, v Studiu Celestina v Postojni!

Nepozabno razvajanje vaših nog.

20,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
52,00 €
-60%
Prihranek:
31,20 €
 
 

Naše noge si zaslužijo največ, saj nosijo celotno težo našega telesa in vsa ostala bremena, ki si jih naložimo. Prevečkrat jim posvečamo premalo pozornosti. Prav je, da jih razvajamo po celodnevnem trpinčenju v preozki in neudobni obutvi.

Pravilna in profesionalna nega vam bo pomagala ne le pri lepšem izgledu vaših stopal, vendar tudi pri boljšem počutju, saj lahko že majhna razbremenitev pripomore k boljšemu počutju. Parafinska kopel pa, zaradi toplote in okluzivnosti, pomaga, da učinkovine hitreje in globlje prodrejo v kožo in tako zagotovi hitrejšo obnovitev poškodovanih predelov stopal. Permanentno lakiranje je le češnja na vrhu smetane, saj je znamka Crystal Nails ena vodilnih v svetu kar se tiče nege nohtov. OneStep linija pa je hitra in neagresivna, saj vsebuje tudi vitamine A in E.

Poskrbite za nogice, hvaležne vam bodo!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!