Skupinska intenzivna vadba za ženske! - 66 % na mesečno karto za skupinsko vadbo Valkira - osnovni principi Boot Campa in CrossFita (12 obiskov/3x tedensko) + 2-urni posvet z osebnim trenerjem + personalizirani jedilnik + darilo (majica za nove članice) + brezplačna članarina!

Trenirate skupaj s certificiranim izkušenim trenerjem, za vidne rezultate in božansko postavo!

Skupinska vadba za ženske
Skupinska vadba za ženske
Skupinska vadba za ženske
29,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
89,00 €
-66%
Prihranek:
59,10 €
 
 

V svetu polnem informacij, vsakdo ponuja "revolucionarne" in "edinstvene" koncepte, ki naj bi vam pomagali, da izgubite odvečno težo in preoblikujete telo. Mi menimo, pravzaprav verjamemo, da imamo pravo stvar. Valkira ni nova modna muha, je intenziven program, ki bo drastično izboljšal kakovost vašega življenja.

Valkira je funkcionalna vadba, ki je primerna za ženske vseh starosti in stopnje telesne pripravljenosti. Vse, kar potrebujete je železna volja in želja po izzivih. Vendar ne pričakujte sprehoda po parku, saj vas bo Valkira vedno znova izzvala in potisnila preko meja, nekaj kar primanjkuje tradicionalnim skupinskim vadbam. Program temelji na osnovnih principih Boot Camp-a in CrossFit-a. Je odlična priložnost za skupinsko druženje in medsebojno motivacijo, ki bo marsikatero pripravilo k tistemu koraku dlje, ki ga sama drugače ne bi zmogla. Je zabaven, družaben in ekonomičen pristop k vadbi, še bolj pomembni pa so njegovi hitri in vidni rezultati.

Vadbe trajajo 60 minut in temeljijo na intervalnem načinu treniranja. Z osnovnimi funkcionalnimi gibi boste uporabljale več mišičnih skupin in energijskih sistemov. Izvajale boste vaje z lastno težo in raznimi pripomočki, kot so TRX, kettlebelli, medicinke itd. Tako boste pospešite metabolizem in spodbudite izgorevanje odvečnih maščob tudi do 36 ur po vadbi. Valkira zagotavlja intenzivnost in raznolikost vadbene rutine, ki preprečuje vašemu telesu, da se prilagodi na določen stres.

Pridruži se lahko vsaka posameznica, ne glede na predznanje in telesno pripravljenost. Vsaka posameznica prejme prehranske smernice, prilagojene svojim potrebam. V skupinah do 9 udeleženk ne bo manjkalo zdravega tekmovalnega duha in dobre volje. Izvajale boste veliko osnovnih funkcionalnih gibov, ki naj bi bili del vašega vsakdanjika, če ne bi bile priklenjene na pisarniške mize, kavče in avte.

Več si lahko ogledate s klikom na "VIDEO" in "VIDEO2".

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

-84%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!