Korak do čudovite postave! - 50 % na 5x limfno drenažo z infra toploto in body wrappingom (5 obiskov po 60 min), v Viktorija Spa!

Za zmanjšan obseg ter izboljšan izgled kože pri celulitu, strijah in podkožnih maščobnih blazinicah!

62,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
125,00 €
-50%
Prihranek:
62,50 €
 
 

Pobegnite v studio Viktorija spa in naredite korak do čudovite postave!

Dobro delovanje limfnega sistema je nujno za človekovo zdravje. Ta sistem odvaja tekočino, razstruplja in prenavlja tkiva, preceja strupe in tuje substance ter pomaga doseči zdrav imunski sistem.
Če limfni sistem ne deluje najbolje, se začnejo v telesu nabirati strupi, ogroženo je delovanje celic, posledično pa pripelje vse to do fizičnih težav (bolezen, prekomerna teža, celulit, slabo počutje…)
Mehanska limfna drenaža je sistem odvajanja strupenih snovi iz telesa. Z usmerjenim pritiskom te metode se odstranjuje celulit, lajša težave venoznih obolenj, zboljšuje prebavo in izgublja odvečne centimetre. Pritisk zraka v drenažnih škornjih potiska limfno tekočino v smeri limfnega obtoka. S postopkom se zmanjšujejo tudi edemi, nabrekli členki ter zatekanje nog.
Strojna limfna drenaža je zasnovana po načelih ročne limfne drenaže, tako da lahko s pomočjo napihljivih manšet, s pravilno izbranim programom, ki posnema delo rok, zdreniramo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšamo prekrvavitev tkiv, odplavimo presnovke iz tkiv in bistveno zmanjšamo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj. Limfna drenaža je nenadomestljiva pri vseh terapijah celulita.

Body wrapping je namenjen zmanjševanju obsega telesa, ob istočasnem izboljševanju izgleda kože pri celulitu, strijah in podkožnih maščobnih blazinicah. Kremo za body wrapping vtremo v kožo in nato mesta, ki jih obdelujemo ovijemo z posebno folijo, ki zagotavlja, da vse fitoaromatične naravne sestavine prodrejo v kožo in podkožno tkivo, kjer opravljajo želene razgradne in detoksifirajoče učinke, istočasno pa s pritiskom pospešujejo oziroma povečujejo učinek odvajanja razgrajenih snovi in vode iz podkožnega tkiva.

Širok spekter kozmetičnih in frizerskih storitev izvajajo s pomočjo vrhunske kozmetike in aparatov v mirnem in prijetnem okolju, zato se boste počutili res prijetno in se tudi z veseljem vračali.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Domžale, Slovenija

Prestižna zlata nega obraza (90 min)

Celovita regeneracija vaše kože na obrazu s kozmetiko Afrodita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENA MASAŽA!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

35 minutna nega obraza (masaža obraza + oblikovanje obrvi) v sobi lepote LiLa

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!