- 62 % na raznoliko, intenzivno in zabavno mesečno vadbo na zračnem obroču (aerial hoop) in/ ali tečaj plesa ob drogu (pole dance) v Pole Dance Stuidu! Ponudba velja tako za začetnike kot za nadaljevalni tečaj.

Ples je jezik, ki ga razumejo po vsem svetu, naučite se ga tudi vi

16,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
45,00 €
-62%
Prihranek:
28,10 €
 
 

Ples ob drogu je vadba, ki zadnja leta navdušuje ljudi po celem svetu. Pole dance zagotovo pozna vsak moški pa tudi vsaka ženska.

Ples ob drogu je nova možnost rekreacije namenjena vsem, ki imajo radi raznoliko, intenzivno in zabavno vadbo. Vadba velja za eno med najučinkovitejšimi, saj pri vadbi krepite večino mišic v telesu. Ura plesa ob drogu tipično vključuje nekaj obratov, plezanje, nekaj plesnih elementov in včasih tudi gibe na tleh. Začetni tečaj plesa ob drogu poteka v manjših skupinah (do 12 vadečih). Vsak vadeči ima svoj drog.

Če pa želite občutiti nove emocije, razkriti skrite zmožnosti vašega telesa ali preprosto uresničiti svoje sanje in se preizkusiti v vlogi zračnega akrobata, vabljeni na vadbo na zračnem obroču.

Aerial hoop (vadba na zračnem obroču)
pa je sorodna ''disciplina'', ki je vrsta cirkuške umetnosti in postaja zelo popularna po celem svetu, tako kot ples ob drogu. Vadba je zelo zanimiva in istočasno zapleteno področje akrobacij, ker poteka na kovinskem obroču, ki je varno pritrjen na strop. Na uri vadbe je max. 2 osebe na obroč, zaradi lažjega izvajanja vaj. Za tovrstno vadbo je potrebna moč in fizična zmogljivost.

Vabljeni tako moški kot ženske!
Potrebujete le dobro voljo, plesne copate ali nogavičke, udobna športna oblačila ter brisačko in vodo. Za vadbo na obroču je potrebna dolga trenirka.

Iryna Pisek je ustanoviteljica in vodilna inštruktorica v Pole centru v Ljubljani. Za sabo ima več let izkušenj in izobraževanj; znanje je 9 let nabirala tudi kot aerial akrobat v cirkusu, je pa tudi prva inštruktorica v Sloveniji, ki je pridobila "International 3 star Pole Dancing Instructors" certifikat. 

Aerial hoop https://www.youtube.com/watch?v=dUmIMKv3Bzc
Pole dance https://www.youtube.com/watch?v=MxX_zi8QgSU 

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Domžale, Slovenija

Prestižna zlata nega obraza (90 min)

Celovita regeneracija vaše kože na obrazu s kozmetiko Afrodita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENA MASAŽA!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

35 minutna nega obraza (masaža obraza + oblikovanje obrvi) v sobi lepote LiLa

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!