Nepozabno adrenalinsko doživetje! - 69 % na igranje paintballa na poligonu za 1 osebo: zaščitna maska + zaščitna obleka + marker + 100 kroglic, s Paintballom Dolenjske Toplice!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi igranje paintballa (do 8 oseb) za 38,90 €.

Paintball na poligonu za 1 osebo
Paintball na poligonu za 1 osebo
4,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
16,00 €
-69%
Prihranek:
11,10 €
 
 

Teče že sedmo leto odkar vam pri Paintballu Dolenjske Toplice nudijo izposojo paintball opreme ter adrenalinske streljačine na gozdnatem poligonu posejanem z naravnimi in umetnimi barikadami.

Paintball je zabavna igra polna adrenalina, zabave in rekreacije v kateri se obstreljujete z barvnimi krogljicami. Predstavlja skupinsko igro primerno za vse starosti, katero igra od 6 pa tja do 18 igralcev. Povabite svoje prijatelje, znance, sošolce, sorodnike ali sodelavce ter se napojite s svežo dozo adrenalinskega paintballa.

Z lansko sezono se predstavljajo tudi, kot eden izmed prvih ponudnikov zorba v Sloveniji. Po novem lahko poleg igranja paintballa na enem izmed najatraktivnejših poligonov pri nas tudi zorbate ter občodujete okolico ob vrtenju po zorb stezi ob poligonu. Zorb je žoga z dvema ovojema med katerima se nahaja zrak. Zorb oseba se priveže v notranjo plast žoge in kotaljenje se lahko začne. Za izvedbo zorbinga sta potrebni 2 osebi. Tako, poleg možnosti za odlično zabavo, vam ponujajo tudi možnost za prijeten piknik v naravi, saj se med samim poligonom in zorb stezo nahaja pokrit prostor, z možnostjo peke hrane na žaru.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

-84%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!