Za mlajši videz v trenutku! - 69 % na 60-minutno pomlajevalno nego obraza s kisikom in hialuronsko kislino ali kolagenom (odvisno od tipa kože) ali 60-minutno intenzivno nego s kisikom in salicilno kislino za nečisto kožo, v salonu Moments!

Rezultati vidni že po 60 minutah!

Pomlajevanje obraza, 60 min
Pomlajevanje obraza, 60 min
Pomlajevanje obraza, 60 min
29,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
95,00 €
-69%
Prihranek:
66,00 €
 
 

Terapija temelji na revolucionarni tehnologiji, ki nam omogoča, da s pomočjo kisika s hitrostjo 200 metrov na sekundo brizgamo na kožo fiziološko raztopino. Tako nam v enem tretmaju omogoča:
- Intenzivno limfno drenažo: odvajanje toksinov iz obraza
- hydra mikrodermoabrazijo - globinski piling: zaradi visokega pritiska 200m/s, pod katerim dovajamo na kožo fiziološko raztopino, lahko brez stika s kožo temeljito odstranimo odmrle celice; dosežemo tudi mikroskopsko majhne nečistoče med celicami, v epidermalnih razpokah in znojnih izločkih; struktura kože se takoj zgladi
- globoko infuzijo kisika in vlage: kisik, ki ga dovajamo globoko v dermis, revitalizira kožne celice; zaradi izdatne hidracije kože se ta v trenutku napne, postane rožnata in sijoča
- učvrščevanje in regeneracijo; temperatura kože se med tretmaji zniža za 8 stopinj C, mikrocirkulacija se izjemno poveča, spodbudi se sinteza kolagena in elastina, koža se učvrsti, gube in gubice se zgladijo, zaradi CRYO učinka se zmanjšajo tudi pore
- globoko infuzijo učinkovin - mezoterapija brez igel; glede na stanje kože izberemo primerne aktivne učinkovine

1.) 60-minutna pomlajevalna nega obraza s kisikom in hialuronsko kislino ali kolagenov (odvisno od tipa kože)
1. Pričnemo z limfno drenažo obraza, ki odplavlja toksine z obraza tako da pospeši limfni obtok na obrazu in vratu, s čimer se zmanjša zabuhlost in podočnjaki.
2. Nadaljujemo z mikrodermobrazijo obraza (manj invazivno kot diamantni piling, ker ni stika s kožo), ki poskrbi za intenzivno luščenje odmrlih celic (brez rdečice ali reakcije), hkrati se dovaja vlaga pod visokim pritiskom
3. Sledi nanos hialuronske kisline ali kolagena:
a/Učinek pomlajevanja (za kožo do 35. leta ): Nanos 100% naravne hialuronske kisline*, ki zaradi svoje nizke molekularne mase prodre v globje plasti kože, pomaga koži povrniti lastno zalogo vlage. Deluje s takojšnjim učinkom napetega videza. Poleg tega koži nudi odlično zaščito pred izgubo vlage, tudi v času izpostavljanja soncu, vetru in stresu.
b/Učinek liftinga (za kožo po 35. letu): Nanos MORSKEGA KOLAGENA v kombinaciji z antioksidantom CARNOSINE. Morski kolagen je naravna aktivna sestavina, ki ob stiku z vlago nabrekne in poveča svoj volumen do 10x. Linije gub se zapolnijo in učinek liftinga je opazen takoj. Carnosine je močan antioksidant (preprečuje oksidativni stres - uničuje proste radikale). Predstavlja zaščito celične membrane pred nevarnimi procesi, ki povzročajo spremembe v dermisu in s tem pospešujejo staranje kože, učinkuje na podaljšanem življenjskem ciklu celice ter na pomlajevanju kože.
4. Sledi nanos maske s 100% naravno hialuronsko kislino, ki spodbudi celični metabolizem, izdatno navlaži kožo ter poveča njeno sposobnost zadrževanja vlage.
5. Tretma zaključimo z nanosom primernih negovalnih izdelkov.

2.) 60-minutna intenzivna nega s kisikom in salicilno kislino za nečisto kožo
1. Pričnemo z limfno drenažo obraza, ki odplavlja toksine z obraza tako da pospeši limfni obtok na obrazu in vratu, s čimer se zmanjša zabuhlost in podočnjaki.
2. Nadaljujemo z mikrodermobrazijo obraza (manj invazivno kot diamantni piling, ker ni stika s kožo), ki poskrbi za intenzivno luščenje odmrlih celic (brez rdečice ali reakcije), hkrati se dovaja vlaga pod visokim pritiskom
3. Sledi nanos salicilne kisline*, ki jo odlikuje blago antiseptično in adstringentno delovanje. Uspešno vpliva na odstranjevanje odmrlih kožnih celic, pospešuje prekrvavitev kože, čisti zamašene lojnice in uravnava njihovo delovanje. Pomaga umiriti razdraženo kožo in spodbuja njeno vitalizacijo. Salicilna kislina ima dvojno delovanje:
- komedolitični efekt: odpira, čisti zamašene lojnice (raztopi formacije komedonov, ki mašijo ali motijo dihanje por). Znotraj pore nevtralizira ostanke bakterij in stimulira čiščenje z zožanjem por.
- keratolitični efekt: odstranjuje odmrle kožne celice in s tem vzpodbuja regeneracijo kože.
4. Sledi nanos maske za nečisto kožo, ki kožo še dodatno čisti in hkrati pomirja.
5. Tretma zaključimo z nanosom primernih negovalnih izdelkov za nečisto kožo.
* Mladostnikom do 15. leta starosti, nosečnicam in ženskam v obdobju laktacije uporabo salicilne kisline odsvetujemo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!