- 62 % na eno uro igranja bowlinga za do 5 igralcev na stezi + GRATIS izposoja bowling čevljev v bowling centru Klub 300 + velika slastna pizza ter 5 kepic domačega sladoleda!

Super zabavno podiranje kegljev in okusen prigrizek.

Klub 300 bowling, pica
Klub 300 bowling, pica
Klub 300 bowling, pica
14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-62%
Prihranek:
25,10 €
 
 

Piše se novo poglavje, 5 prijateljev gre na bowling!
Znanstveniki 1nadan.si se strinjamo, da je bowling anaerobna vrsta telesne vadbe, ki si spodbudno prizadeva neumorno aktivnost telesa in stremi, k pridobivanju enormnih kul točk. Uravnoteženo podrite vse keglje v bowling in biljardnem centru Klub 300 in si pristrajkajte tudi odlično pico ter 5 kepic domačega sladoleda! Sladoled je iz najboljših sestavin in brez umetnih dodatkov. Sladoled je iz njihove knjige receptov in ni klasičen sladoled. Odlikujejo ga naravne sestavine, ki jih vsako jutro skrbno izberejo njihovi slaščičarski mojstri.

Bowling Bowling je pravzaprav preprosta igra. Zakotališ kroglo po progi in z njo podreš keglje. Prav zato je igra tako priljubljena že toliko časa. Igra je v različnih oblikah znana že od nekdaj -  zbijanje kegljev s kamnom ali kroglo. Število kegljev se je spreminjalo (7, 9, 10). Leta 1895 je bil ustanovljen ABC (American Bowling Congress) zato, da bi poenotili pravila igre. Je igra za zabavo in tudi resen šport, ki ima danes v svetu 17 milijonov registriranih igralcev. Ti tekmujejo v različnih ligah in prvenstvih. Že nekaj časa pa se svetovna zveza trudi, da bi bowling postal tudi olimpijski šport.

V Klubu 300 vam z raznovrstno ponudbo zabav, prostorov za druženje in prireditev poskušajo kar najbolje popestriti vaš prosti čas. Trudijo se, da bi bil čas, ki ga preživite z njimi, pa naj bo to pri bowlingu, praznovanju rojstnega dne ali zgolj druženju s prijatelji, kar najbolj prijeten. V Klubu 300 k temu težijo prav vsi, saj si želijo, da bi po naporni službi prav pri njih našli prostor za sprostitev in druženje, ki ga prav gotovo dandanes vsi potrebujemo!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!