Osvežite obraz! - 50 % na 60-minutno antistresno nego obraza z aromaterapijo: površinsko čiščenje + globinsko čiščenje + masaža obraza + piling + nanos maske, v Kraljevskem salonu lepote! Nega je primerna za vse tipe kože!

Odločite se za blagodejno nego obraza, ki bo sprostitveno in zdravilno vplivala na celo telo!

Antistresna nega obraza z aromaterapijo, 60 min
Antistresna nega obraza z aromaterapijo, 60 min
23,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
47,00 €
-50%
Prihranek:
23,50 €
 
 

Aromaterapija na različne načine vpliva na naše razpoloženje in še več - izdatno lahko pripomore k boljšemu zdravju. Temelj aromaterapije so eterična olja, "osnovno vodilo" aromaterapije pa holističen pristop, torej obravnava človeka kot celote. Posledično je treba uporabljati naravno pridelane snovi, brez dodajanja topil, stabilizatorjev in dodatkov, saj se le tako ohranijo vse blagodejne lastnosti olj. 

"Vsako eterično olje je zgodba zase in deluje kot nekakšna celovita osebnost", pravijo v Kraljevskem salonu lepote.

Aromaterapevtska kozmetika je prilagojena koži vsakega posameznika, ne vsebuje umetnih dišav, barvil in konzervansov, poleg tega ugodno vpliva na splošno počutje. Tovrstna kozmetična sredstva uravnovešajo razpoloženje in delovanje hormonov ter lajšajo stres, ki je eden glavnih razlogov za slabo stanje kože. Eterična olja delujejo antiseptično, uravnavajo delovanje lojnic, spodbujajo obnovo celic ter izboljšujejo oskrbo kože s hrano in kisikom - torej lepšajo in negujejo tudi od znotraj.

Antistresna masaža deluje proti gubam, povečuje tonus in prožnost kože. Neguje in deluje sprostilno in izboljša videz kože. Masaža vključuje piling obraza. Olja se izberejo za vsakega posameznika posebej. Celovita nega obraza z aromaterapijo zahteva celovit in povsem oseben pristop. Pri aromaterapiji se uporabljajo mešanice eteričnih olj, ki so pravzaprav zgoščene esence, pridobljene iz rastlin, s številnimi zdravilnimi lastnostmi. Eterična olja delujejo na vseh področjih: fizičnih, psihičnih, emocionalnih in duhovnih. Čistijo telo preko limfnega sistema, sproščajo fizično in psihično napetost in balansirajo misli. Eterična olja delujejo na človeško telo preko dihalnega sistema in preko kože.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Rafting na Gorenjskem (13 km)

Preizkusite nekaj novega in razburljivega!

-69%
Oseb: 1
NOVO Bregana, Hrvaška

Čiščenje zobnega kamna v ordinaciji Dent Natura v Bregani

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!