NewMe razvajanje z blagodejno masažo! - 65 % na 60-minutno švedsko masažo celega telesa z mandljevim oljem v masažnem studiu NewMe v Domžalah!

Razvajanje celega telesa!

13,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-65%
Prihranek:
26,10 €
 
 

Klasična švedska masaža je vrsta masaže, pri kateri se s tehnikami gladenja in gnetenja v kožo vtira olja in tako vpliva na kožo, podkožje, mišice, sklepe in splošno počutje. Njen kreator in ustanovitelj je Šved Peter Ling, je najstarejša nega našega telesa. Pri izvajanju masaže telo obdelujemo sistematično (gladenje, gnetenje, vtiranje, udarjanje, tresenje). Glavni cilj masaže je doseči mišično sprostitev. Jakost masaže se prilagodi posamezniku glede na željo in zdravstvene omejitve. Švedsko masažo se priporoča pri: mišični napetosti, bolečinah v mišicah in sklepih (ki niso posledica vnetja, poškodbe), stresu, anksioznosti, zmanjšanju obsega gibanja, cirkulatornih motnjah, alergijah.

Blagodejni učinki švedske masaže:
- pomirja,
- sprošča,
- zmanjšuje bolečine,
- poskrbi za mišično prekrvavitev,
- izboljšuje krvni obtok,
- deluje na limfo in s tem omogoči pospešeno izločanje toksinov iz našega telesa.

Masaža se izvaja v urejenem, prijetnem in čistem okolju z mandeljevim oljem in nežno glasbo. Maserji so strokovno usposobljeni z licenco in več letnimi iskušnjami.

Masažni studio New Me je prijeten, urejen in čist. Masaže se izvajajo kvalitetno in s srcem, saj so jim njihove stranke zelo pomembne. So natančni, resni in strokovno podkovani. Delajo tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih. Uporabljajo izključno slovenske proizvode.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-53%
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Kombinirana masaža obraza in stopal v salonu Hajdi

Odlična priložnost za sprostitev oziroma odlično darilo za vaše drage!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Zagreb, Hrvaška

Zobni aparat za eno čeljust v ordinaciji Dami Dent v Zagrebu

Vrednost kupona je 157,50 €. Razliko 472,50 € do polne cene (630,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!