Spoznajte sivko, kraljico dišavnic! - 50 % na 1x vstopnico za dogodek Jesenska ekodelavnica, ki bo v soboto, 8. 11. 2014 v Dvoru Jezeršek na Zgornjem Brniku! Pripravljajo pester celodnevni program: izdelavo mil in balzamov, uporaba sivke v kulinariki, predstavitev eteričnih olj in še več!

Jesenska ekodelavnica, vstopnica
Jesenska ekodelavnica, vstopnica
Jesenska ekodelavnica, vstopnica
60,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
120,00 €
-50%
Prihranek:
60,00 €
 
 

Razvajajte se s sivko!

Vsi, ki si želite razširiti znanja na področju ekologije, družbene odgovornosti in trajnostne naravnanosti ste prijazno vabljeni na dogodek "Jesenska ekodelavnica", ki se bo odvil v soboto, 8. 11. 2014, med 10. in 16. uro, v Dvoru Jezeršek na Zgornjem Brniku. Tokratna zelena nit projekta bo sivka, preko predavanj in delavnic s strokovnjaki iz podjetja Ekotera d.o.o. pa bomo spoznali uporabo, namene, prednosti, učinkovitost priprave sivke v kulinarične in kozmetične namene  ter namene dobrega počutja. Pridružili se nam bodo ga. Tanja Arandjelovićg. Jure Medvedšek in g. Stojan Korošec.

Začeli bomo s poučno predstavitvijo sivke, kraljice dišavnic, čez dan pa bomo izvedli interaktivno delavnico izdelovanja balzamov, ustvarjalno delavnico izdelovanja trdih mil in  dinamično delavnico o pripravi sivke v kulinarične namene. Na voljo bodo brezplačne masaže, predstavitev zanimivega sveta eteričnih olj in možnost nakupa izdelkov ali storitev pri sodelujočih poslovnih partnerjih. Poskrbljeno bo tudi za hrano, dopoldne nas čakata okusen zajtrk in lahka malica, popoldne pa nas bodo razveselili z zdravim in naravnim kosilom. Poleg tega bomo dogodku dodali še dobrodelno noto, saj bomo del sredstev namenili Zvezi prijateljev mladine Slovenije.

Marketinška agencija ESA je prva marketinška agencija v Sloveniji, ki se ukvarja z ekološkimi marketinškimi storitvami. Poslanstvo marketinške agencije ESA je prispevati k višji kakovosti življenja v sinergiji z ekološko ozaveščenostjo, s čistim okoljem in zdravim načinom življenja. Lasten prispevek k uresničevanju poslanstva so tudi ekološki dogodki, s katerimi želijo ozaveščati, izobraževati in spodbujati javnost na področju ekologije, pomena varovanja okolja ter zdravega načina življenja. Do sedaj so pripravili že sedem tradicionalnih dogodkov "Ekošportanje" in sedem dobrodelnih dogodkov "Šapice sreče".

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Po Sloveniji

Polet z jadralnim padalom v tandemu

Doživite adrenalin!

-50%
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Strokovno servisiranje, praznjenje, čiščenje in polnjenje klimatske naprave

Poskrbite za vašega jeklenega konjička in svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Šempter v Savinski dolini, Slovenija

Vstopnica za voden ogled jame Pekel

Odkrijte čarobno kraško jamo, staro več kot 3 milijone let, sredi Spodnje Savinjske doline!