Podaljšani vikend na Sardiniji! SUPER CENA za 5-dnevni oddih na Sardiniji: 4x nočitev z zajtrkom v hotelu Ulivi E Palme 3* + povratni letalski prevoz Benetke-Sardinija-Benetke + osebna ročna prtljaga do 17 kg + navodila za na pot s predlogom aktivnega obiska Sardiniji!

Možni so tudi termini v času prvomajskih praznikov! Vrednost kupona je 58,60 €. Razliko 234,40 € do polne cene (293 €) plačate direktno ponudniku.

Sardinija z letalom
Sardinija z letalom
Sardinija z letalom
Sardinija z letalom
Sardinija z letalom
58,60€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
234,40 €
Super cena
 
 

Sardinija je drugi največji otok v Sredozemskem morju (po velikosti se umešča med Sicilijo in Ciper). Ime je dobila po Sardih, Iberskem plemenu, ki se je na otoku naselilo v 12. stoletju pred našim štetjem. Ti so na otoku zgradili številne nurage, megalitske obrambne stolpe iz grobo stesanih kamnov brez veziva, ki so danes simbol kulturne raznolikosti Sardinije. Zaradi rodovitne zemlje je bila Sardinija žitnica Rima. Sama oddaljenost otoka od celine pa je eden od glavnih povodov za razvoj pomorstva v Sredozemlju.

Glavna in prva opazna značilnost Sardinije je smaragdno zeleno morje, ki objema plaže s snežno belim peskom. Otok obiskovalca takoj očara z naravnimi kontrasti in barvami regije, ki se ponaša tako z bogato tradicijo kot z divjo in neokrnjeno naravo.
Sardinija je zelo hribovita, s privlačnim, a mestoma neprijaznim naravnim okoljem. Pravzaprav se zdi, kot da se narava tam ni zmenila za prisotnost človeka, saj imajo velikanske površine še vedno svojo osnovno obliko, v gostih gozdovih se najdejo tudi tisočletna drevesa, majhne puščavice in močvirja pa poseljujejo jelenjad, divji konji in ptice roparice.
Sardiniji vlada morje, ki svoje unikatne barve preliva v jame, ob obalah in proti plažam najbolj priljubljenih letovišč. Eno takšnih je Costa Smeralda (Smaragdna obala), kateri kot dragulj vlada Porto Cervo in združuje zgodovino in kulturo starodavnih prebivalcev z živahnim in pisanim nočnim življenjem. Porto Cervo je ime dobil po čarobni jami, ki spominja na jelenovo rogovje.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 1
Pariz, Francija

5-dnevni izlet v romantični Pariz z M&M Turist!

Doživite obrežje reke Sene, Eifflov stop, Mona Liso ... in po želji tudi Versailles ter Eurodisney (z doplačilom). Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe! Termini kar do KONCA OKTOBRA 2024!

Super cena
Oseb: 1
Salzkammergut, Bad Ischl, Avstrija

1-dnevni izlet v Salzkammergut in Bad Ischl, evropsko prestolnico kulture 2024

Slikovito območje alpskih jezer, globoko vrezanih dolin, gričev in razgibanih gorovij, ki se dvigajo visoko na skoraj 3000 metrov!

Super cena
Oseb: 1
Verona in Gardsko jezero, Italija

Romantična Verona in mesteca ob Gardskem jezeru z goHolidays

ODHODI ZAGOTOVLJENI!

Ne spreglejte vseh odhodnih mest med dodatnimi možnostmi ponudbe! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 1
Italija

Nepozaben 4-dnevni izlet v Rim, Neapelj in Pompeje

Nepozaben izlet v zakladnice evropske zgodovine in kulture! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Gardaland, Italija

Enodnevni izlet z goHolidays v pomladni Gardaland z vključeno vstopnico!

Doživite nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
San Marino, Italija

San Marino, Rimini & Bologna z goHolidays!

VSI TERMINI ZAGOTOVLJENI!

Pobeg v prelepe kraje z bogato kulturno dediščino in odlično kulinariko.