Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 2
Ljubljana, Slovenija

Tajska masaža za 2 osebi v salonu PUKI tajske masaže, 60 min

Podarita si nepozabno razvajanje!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Tajska masaža obraza v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Odpravi napetosti, izboljšuje mišični tonus in podpira naravno zdravje! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Edinstvena Bavarska! SUPER CENA za 1-dnevni izlet Miklavž po bavarsko s Travel Centrom Cantus - München, BMW World, Miklavžev sejem na romantičnem Ženskem otoku na Kimskem jezeru: prevoz s turističnim avtobusom + cestnine, parkirnine + vodenje in organizacija izleta! Odhodi LJ, Karavanke.

V tej ponudbi lahko izberete tudi izlet Miklavž po bavarsko z odhodom iz Celja za 43,90 €.

Edinstven izlet v bavarski München
Edinstven izlet v bavarski München
Edinstven izlet v bavarski München
Edinstven izlet v bavarski München
Edinstven izlet v bavarski München
35,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

PROGRAM POTOVANJA:
Odhod avtobusa ob 03.00 uri zjutraj iz parkirišča Dolgi most v Ljubljani. Vožnja  skozi predor  Karavanke, po Turski avtocesti mimo Salzburga na Bavarsko.
Dopoldan bo namenjen za ogled bavarske prestolnice. Najprej informativni avtobusni ogled mesta (Issartor, tržnica, Olimpijski park, Leopold strasse), nato obisk največjega razstavno-prodajnega salona BMW WORLD). S svojimi blagovnimi znamkami BMW, MINI in Rolls-Royce Motor Cars, BMW Group je eden izmed najuspešnejših svetovnih dobaviteljev premijskih avtomobilov, motornih koles in premijskih storitev. V futuristični stavbi BMW world, so poleg najnovejših avtomobilov že omenjenih znamk tudi razstava o podjetju, prodajni salon BMW izdelkov od pisal, torb, čevljv do oblek, prostor za kavico ali pivo, ter brezplačna garderoba s toaletnimi prostori

Po ogledu vožnja  v center mesta kjer boste izstopili iz avtobusa in se sprehodili po peš coni od Karlovih vrat do Marijinega trga z mestno hišo. Nekaj prostega časa za ogled ali ugodno nakupovanje v številnih trgovinah, ali pa za degustacijo piva in klobase. Prosto do zgodnjega popoldneva, nato vožnja do Kimskega jezera jugovzhodu Bavarske
Vožnja do vasice Prien, kjer se boste vkrcali na ladjico  in zapluli do otoka Frauen (Ženski otok). Ta otoček blizu Moškega otoka, ki je mimogrede znan predvsem po grudi Ludvika II. Bavarskega, je v predbožičnem času poznan po svojem lepem Miklavževem sejmu, kjer na številnih stojnicah v idilični vaški in otoški idili ponujajo izdelke domače obrti (tukaj ni "kitajske robe"). Tudi za hrano in pijačo je poskrbljeno.
Ob dogovorjeni uri v večernem času, povratek z ladjo na celino. Pozno kosilo. Nato pa proti domu, kamor boste prispeli do polnoči.

Potovalni center Cantus vam ponuja zanimiva odlično organizirana potovanja v različne države po svetu, kjer si boste z izkušenimi in prijaznimi turističnimi vodiči ogledali številne znamenitosti. Če ne boste vedeli, kam bi se odpravili, vam bo strokovno usposobljeno osebje znalo svetovati, saj imajo za sabo dolgoletne izkušnje na področju turizma in vodenja izletov.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 1
Pariz, Francija

5-dnevni izlet v romantični Pariz z M&M Turist!

Doživite obrežje reke Sene, Eifflov stop, Mona Liso ... in po želji tudi Versailles ter Eurodisney (z doplačilom). Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe! Termini kar do KONCA OKTOBRA 2024!

Super cena
Oseb: 1
Verona in Gardsko jezero, Italija

Romantična Verona in mesteca ob Gardskem jezeru z goHolidays

ODHODI ZAGOTOVLJENI!

Ne spreglejte vseh odhodnih mest med dodatnimi možnostmi ponudbe! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Oseb: 1
Budimpešta, Madžarska

Izlet v Budimpešto z goHolidays + možnost vožnje z ladjico in obiska ZOO-ja

NA VOLJO PROSTA MESTA ZA 27.4.

Nepozabni obisk lepotice ob Donavi!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
Cinque terre, Parma, Mantova, Italija

Pet dežel (Cinque Terre), Parma in Mantova - 2-dnevni izlet z goHolidays!

TERMINI ZAGOTOVLJENI!

NA VOLJO PROSTA MESTA! Slikovite ribiške vasice petih dežel!

Super cena
Oseb: 1
Günzburg (Legoland), Nemčija

Organiziran izlet v pravljični Legoland z goHolidays

ODHODI ZAGOTOVLJENI!

Zabava na več kot 50 različnih atrakcijah! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe! NA VOLJO ŠE PROSTA MESTA!

Super cena
Oseb: 1
Gardaland, Italija

Enodnevni izlet z goHolidays v pomladni Gardaland z vključeno vstopnico!

Doživite nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!