SUPER CENA za 6-dnevno Kalabrijo z vključenim letalskim prevozom: letalski prevoz Benetke-Kalabrija-Benetke + 5x nočitev v dvoposteljnih sobah odlično ocenjenega hotela na plaži La Tonnara 4* + navodila za na pot s predlogom aktivnega obiska Kalabrije!

Unovčljivost vse do maja 2017 - prosti so tudi še zadnji termini v času KROMPIRJEVIH POČITNIC! Vrednost kupona je 59 €. Razliko 236 € do polne cene (295 €) plačate direktno ponudniku.

Kalabrija, 6 dni, letalo
Kalabrija, 6 dni, letalo
Kalabrija, 6 dni, letalo
Kalabrija, 6 dni, letalo
Kalabrija, 6 dni, letalo
59,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
236,00 €
Super cena
 
 

Hotel La Tonnara z lastno zasebno plažo je oddaljen 3 km iz mesta Amantea. Nudi brezplačni Wi-Fi in razpolaga z zunanjim bazenom, tenis igrišči in telovadnico s pogledom na morje. Nudi brezplačne ležalnike in senčnike na plaži, izposojo koles in malih čolnov.
Sobe: TWC, klima, brezplačni Wi-Fi, LCD TV.
Hotel ponuja brezplačno parkirišče.

10 razlogov zakaj na Kalabrijo?
- pojdite po poteh samostanov
- obiščite zanimive gradove
- LAORAFT - rafting v mestu Scalea
- potapljanje
- obiščite akvarijum na otoku Capo Rizzuto
- ribolov
- obisk jezera Arvo
- se udeležite kuharskih tečajev tipične hrane iz regije Kalabrija
- treking z osli na Valli Cupe
- obiščete Eolske otoke.

PREDLOGI izletov:
Eolski otoki - (enodnevni izlet na otoke Vulcano, Lipari, Stromboli Na Eolske otoke se boste podali z ladjico, ki vas bo popeljala na tri od sedmih Eolskih otokov. Otok Stromboli, je edini nepretrgoma delujoči vulkan v Evropi in je mogoče opazovati vulkansko aktivnost, ki se kaže na različne načine. Lipari je največji izmed otokov in ponuja sprehod po glavnem mestecu z zanimivo trdnjavo in katedralo normanskega izvora. Na otoku Vulcano pa boste lahko občutili vulkansko delovanje in se okopali v zdravilnih vulkanskih vrelcih.
Informativna cena izleta: 35 € na osebo.

Taormina, ki je svetovno znano po svoji prijetni klimi, bogati vegetaciji in antični zapuščini. Leži ob vznožju gore Monte Tauro. Iz rimskega obdobja je odlično ohranjeno grško gledališče, ki je naslonjeno na pobočje. Zgradili so ga v 2. st pred Kristusom. Mesto je ohranilo obzidje, ozke vijugaste uličice s številnimi srednjeveškimi stavbami in stopnišči. Od vsepovsod je moč opazovati Etno in živahen živ-žav po ulicah, predvsem v nakupovalni peš coni, prepolni domačih izdelkov in dobrot.
Informativna cena trajekta je 40 € za 2 osebi in avto.

Tropea, najbolj prepoznavno mesto na Kalabriji in priljubljeno kopališki kraj v južni Italiji. Srednjeveško mesto, ki je zgrajeno na strmo spuščajoči se skalnati pečini, naredi prijeten vtis predvsem s svojo normansko katedralo in starimi palačami. V ozkih ulicah vabijo na pohajkovanje neštete trgovine s spominki in specialitetami. Obveznost za vsakega obiskovalca Kalabrije!

Pizzo je eden najbolj romantičnih in slikovitih krajev Kalabrije, ki leži na strmi skalnati čeri nad obalo. Znan po »gelaterie« na Piazzi v zgodovinskem središču, kjer lahko uživate ob pokušnji sladoleda Tartuffo, ki so ga iznašli prav v Pizzu.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 1
Pariz, Francija

5-dnevni izlet v romantični Pariz z M&M Turist!

Doživite obrežje reke Sene, Eifflov stop, Mona Liso ... in po želji tudi Versailles ter Eurodisney (z doplačilom). Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe! Termini kar do KONCA OKTOBRA 2024!

Super cena
Oseb: 1
Salzkammergut, Bad Ischl, Avstrija

1-dnevni izlet v Salzkammergut in Bad Ischl, evropsko prestolnico kulture 2024

Slikovito območje alpskih jezer, globoko vrezanih dolin, gričev in razgibanih gorovij, ki se dvigajo visoko na skoraj 3000 metrov!

Super cena
Oseb: 1
Verona in Gardsko jezero, Italija

Romantična Verona in mesteca ob Gardskem jezeru z goHolidays

ODHODI ZAGOTOVLJENI!

Ne spreglejte vseh odhodnih mest med dodatnimi možnostmi ponudbe! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 1
Italija

Nepozaben 4-dnevni izlet v Rim, Neapelj in Pompeje

Nepozaben izlet v zakladnice evropske zgodovine in kulture! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
San Marino, Italija

San Marino, Rimini & Bologna z goHolidays!

VSI TERMINI ZAGOTOVLJENI!

Pobeg v prelepe kraje z bogato kulturno dediščino in odlično kulinariko.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
Cinque terre, Parma, Mantova, Italija

Pet dežel (Cinque Terre), Parma in Mantova - 2-dnevni izlet z goHolidays!

TERMINI ZAGOTOVLJENI!

NA VOLJO PROSTA MESTA! Slikovite ribiške vasice petih dežel!