SUPER CENA za 6-dnevni organiziran izlet v Dubaj z možnostjo izleta v Abu Dhabi: letalski prevoz Ljubljana-Dubaj-Ljubljana + 5x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*/4* + poldnevni ogled mesta + vstopnina v muzej + vožnja z vodnim taksijem! Na voljo 5 terminov.

Vrednost kupona je 159,80 €. Razliko 639,20 € do polne cene (799 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte tudi drugih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Dubaj z vkljuceno letalsko vozovnico
Dubaj z vkljuceno letalsko vozovnico
Dubaj z vkljuceno letalsko vozovnico
Dubaj z vkljuceno letalsko vozovnico
159,80€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
639,20 €
Super cena
 
 

DUBAJ - mesto nasprotij in mesto prihodnosti pod bleščečim arabskim soncem: čudovite peščene plaže, kristalna modrina Arabskega zaliva, pravljični hoteli in skrivnostna puščava! Navdušila vas bo sodobna nakupovalna meka... Vse to je Dubaj, eden od sedmih arabskih emiratov, stičišče najsodobnejših dosežkov sveta in stičišče modernega, urbanega in tradicionalnega puščavskega življenja.

1. dan: LJUBLJANA-DUBAJ
Zbirališče udeležencev v Ljubljani in polet preko enega od letališč v Dubaj. Po opravljenih mejnih formalnostih prevoz v hotel. Nastanitev in nočitev.

2. dan: DUBAJ
Po zajtrku ogled glavnega mesta istoimenskega Emirata ob arabskem zalivu, ki se je v nekaj desetletjih razvil iz pristaniškega mesteca v poslovno in komercialno središče arabskega polotoka. Občudovali boste številne stolpnice, zgrajene po zadnjih zapovedih arhitekturnega ustvarjanja, s panoramske točke opazovali svetovno znani hotel Burj Al Arab, se zapeljali po umetnem otočju Palma do hotela Atlantis, občudovali zunanjost mošeje Jumeirah, šejkovo palačo… Za lažji vpogled v nastanek in razvoj Dubaja boste obiskali muzej v trdnjavi Al Fahidi. Sledil bo sprehod skozi najstarejši predel Al Bastakya z ozkimi, senčnimi ulicami in vožnja z vodnimi taksiji – abrami preko morske ožine »Creek« na slikoviti tržnici začimb in zlata, kjer boste lahko občudovali tudi največji zlati prstan na svetu. Oglede bomo zaključili v enem največjih nakupovalnih središč na svetu – v Mall of Dubai, kjer predlagamo, da obiščete najvišjo stavbo sveta – Burj Khalifa  in se povzpnete v 124 nadstropje od kjer je čudovit razgled na arhitekturne dosežke Emirata. Nekaj prostega časa za ogled akvarija in drsališča, zvečer pa boste občudovali še plešoče fontane. Z metrojem povratek v hotel. Nočitev.

3. dan: DUBAJ
Po zajtrku odhod z najnovejšim dubajskim metrojem in tramvajem v Marino, zgrajeno ob umetnem vodnem kanalu, ki ga obkrožajo moderni nebotičniki. Sprehod po znameniti promenadi »The Walk« ob peščeni plaži. Prosto za kratko osvežitev v arabskem morju ali enostavno za uživanje ob kavi v eni od številnih restavracij. Na povratku postanek v nakupovalnem središču Mall Of Emirates, kjer se med drugim lahko spustite po pokritem smučišču. Povratek v hotel. Zvečer predlagamo vožnjo s tradicionalno arabsko ladjo Dhow mimo osvetljenih trgov in palač in z večerjo na ladji. Nočitev.

4. dan: POČITNICE V DUBAJU ALI IZLET V ABU DHABI
Zajtrk in prosto. Priporočamo obisk arabske tržnice Madinat Jumeirah in počitek na beli peščeni plaži, lahko pa se odločite za celodnevni izlet v upravno in poslovno središče Združenih arabskih emiratov - Abu Dhabi, kjer je tudi sedež vlade Združenih arabskih emiratov, sedež mnogih naftnih družb, največjih svetovnih bank in multinacionalk. Moderno mesto, ki je  zraslo iz puščave, je danes ozaljšano s številnimi zelenimi površinami, parki in fontanami, v samem emiratu pa je bilo v zadnjih letih posajenih več kot 150 milijonov dreves. Abu Dhabi leži na otoku, ki ga s kopnim povezujejo trije mostovi. Postanek za ogled Velike mošeje šejka Zayeda, nato pa sledi panoramska vožnja po obalni cesti mimo emirskih palač na otok Breakwater, od koder se odpira lep pogled na obalno ulico Corniche in luksuzni hotel Emirates Palace. Obisk zgodovinske vasice kjer je predstavljeno življenje kakršno je bilo tu pred odkritjem nafte. Nekaj prostega časa za kosilo. Popoldne vožnja preko otoka  Saadijat kjer nastaja nov kulturni center Abu Dhabija, na otok Yas. Postanek na dirkališču F1 Yas Marina circuit in pri zabaviščnem parku Ferrari World. Proti večeru povratek v Dubaj. Nočitev.

5. dan: POČITNICE V DUBAJU
Zajtrki v hotelu. Dan boste lahko izkoristili za dodatne oglede mesta, nakupe in počitek ob morju. Priporočamo, da se udeležite adrenalinskega safarija v puščavi. S terenskimi vozili se boste zapeljali po zlatih peščenih sipinah, občudovali sončni zahod v puščavi in jezdili kamele. V beduinskem kampu pa vam bodo pripravili nepozabno večerjo in program pod zvezdami. Nočitev.

6. dan: DUBAJ-LJUBLJANA
Odhod na letališče in po opravljenih carinskih formalnostih polet preko enega od letališč v Ljubljano.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
Južna Češka

Unescova mesta in gradovi južne Češke z goHolidays!

NA VOLJO PROSTA MESTA ZA 1.5.!

Nepozaben izlet po starih mestih južne Češke! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Oseb: 1
Budimpešta, Madžarska

Izlet v Budimpešto z goHolidays + možnost vožnje z ladjico in obiska ZOO-ja

NA VOLJO PROSTA MESTA ZA 27.4.

Nepozabni obisk lepotice ob Donavi!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
Praga, Češka

Vikend v zlati Pragi! 2-dnevni avtobusni izlet z goHolidays

ZAGOTOVLJENI ODHODI!

Začutite svetovljanski utrip in občudujte sijajno gotsko arhitekturo!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
Cinque terre, Parma, Mantova, Italija

Pet dežel (Cinque Terre), Parma in Mantova - 2-dnevni izlet z goHolidays!

TERMINI ZAGOTOVLJENI!

NA VOLJO PROSTA MESTA! Slikovite ribiške vasice petih dežel!

Super cena
Oseb: 1
Gardaland, Italija

Enodnevni izlet z goHolidays v pomladni Gardaland z vključeno vstopnico!

Doživite nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
San Marino, Italija

San Marino, Rimini & Bologna z goHolidays!

VSI TERMINI ZAGOTOVLJENI!

Pobeg v prelepe kraje z bogato kulturno dediščino in odlično kulinariko.