SUPER CENA za 8-dnevne družinske počitnice v Riminiju: avtobusni prevoz + cestnine in cestne pristojbine + 7x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) v hotelu 3* na rivieri + slovenski spremljevalec + osnovno nezgodno zavarovanje, organizacija in DDV!

Doživite eno najbolj slavnih mondenih letovišč v Italiji - slikoviti Rimini! Vrednost kupona je 89,80 €. Razliko 359,20 € do polne cene (449 €) plačate direktno ponudniku.

8-dnevne družinske pocitnice v nepozabni Rimini
8-dnevne družinske pocitnice v nepozabni Rimini
8-dnevne družinske pocitnice v nepozabni Rimini
8-dnevne družinske pocitnice v nepozabni Rimini
8-dnevne družinske pocitnice v nepozabni Rimini
89,80€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
359,20 €
Super cena
 
 

DRUŽINSKE POČITNICE V RIMINIJU
ODHODA: 17. ali 24. 7. 2016

V italijanski pokrajini Emilii Romagni, med Ravenno in Catolico, prav tam kjer se stikajo Jadransko morje, Padska nižina in Apenini  leži Romanjolska riviera z glavnim mestom Riminijem. Označujejo jo  kilometri in kilometri peščenih plaž, številni hoteli, restavracije, trgovine, bogato nočno življenje in številni zabaviščni parki med katerimi je najbolj znana Mirabilandija. Gastronomska ponudba  in obisk kulturno zgodovinskih znamenitosti  si podajata roki.  Na strmih pobočjih gore Titano se nahaja najstarejša republika San Marino z brezcarinsko cono, bližnja Gradara s slikovito trdnjavo družine Malatesta  in Urbino sta čuvaja zgodb o srednjeveških bojih in ljubeznih… Riviera je sinonim za aktivno in doživeto preživljanje Vašega dopusta.  Prepustite se njenemu utripu!

1. dan: (MARIBOR, CELJE) LJUBLJANA – COMACCHIO – RIVIERA RIMINI
Zbirališče potnikov na odhodnem mestu v Ljubljani, parkirišče Dolgi most ob 6. uri zjutraj.  Avtobusno potovanje mimo Benetk in Ravenne proti Riminiju. Postanek v Comacchiu, malo znanem mestecu v močvirju Padove delte. S slikovitimi kanali in znamenitim tromostovjem spominja na Benetke. Izredno zanimiv je muzej stare rimske ladje, ki so jo našli potopljeno v bližini mesta, prav posebej pa so znani po jeguljah, ki jih pripravljajo na različne načine. Po ogledu vožnja preko delte reke Pad na Romanjolsko riviero.  Nastanitev v hotelu in prosto za prvo uživanje na peščenih plaža. Večerja in nočitev.

2. – 7. dan:  RIVIERA RIMINI
Zajtrki, večerje in nočitve v hotelu. Prosto za kopanje, zabavo in udeležbo na poldnevnih in celodnevnih izletih v okolico.
IZLET do žepne republike San Marino, na obronkih gore Titano. Ogled istoimenskega glavnega mesteca in njegovih zanimivosti. Sprehod mimo obzidja in skozi vrata sv. Frančiška v staro mestno središče, po ozkih in ulicah na Trg svobode, do vladne palače, bazilike sv. Marina in do trdnjave, od kjer je lep razgled na Padsko nižino in riviero,… Prosto za raziskovanje slikovitih ulic, oglede in mogoče tudi nakupe priložnostnih spominkov, njihovih daleč poznanih likerjev in usnjene galanterije, saj je republika tudi brezcarinska cona. Na povratku še obisk starega Riminija in ogled Augustovega slavoloka, Tiberijevega mosta in templja družine Malatesta.
OBISK parka ITALIJA V MINIATURI. Italijanski “minimundus”. Arhitekturni, zgodovinski tematski park kulturne dediščine se ponaša z 272 reprodukcijami arhitekturnih biserov, predvsem iz Italije.
OBISK TEMATSKEGA PARKA OLTREMARE in druženje z delfini, papagaji, aligatorji, sovami  in morskimi konjički. Posvečen je najrazličnejšim živalim, tako morskim kot kopenskim. Ogledali si bomo največjo laguno z delfini v Evropi, občudovali najbolj nenavadne primerke morskih konjičkov z vsega sveta, se seznanili s habitatom severnoitalijanske reke Pad, občudovali ptice ujede v letu in videli še mnogo drugih osupljivih podob iz sveta narave. Na 110 000 kvadratnih metrih površine se bomo hkrati zabavali in raziskovali. Oltremare ni živalski vrt in ni le zabaviščni park, temveč je tematski park z velikim poudarkom na izobraževanju obiskovalca. Je vznemirljiv poklon našemu planetu in morjem. V dvorani Tim IMAX s 497 sedeži pa si bomo ogledali projekcije filmov o morskih globinah, o pogledih na Zemljo iz vesolja, o svetu hroščev in dinozavrih. Zagotovo nepozabno filmsko doživetje.
AQUAFAN obiskali bomo enega največjih vodnih parkov s številnimi plavalnimi bazeni in ogromnimi vodnimi površinami, z 3 km dolgimi tobogani, s številnimi vodnimi predstavami z glasbo, animacijo za otroke in odrasle.  Vsakodnevna presenečenja in DJ-ji vabijo v park.

MIRABILANDIJA je zabaviščni park kjer Vas pričakuje kar 44 atrakcij in adrenalinskih doživetij. Spust s splavi po brzicah Rio bravo, nori spust s čolnom čez 27 m visoki slap Niagara,  drugi najvišji vrtiljak v Evropi, skoki s stolpa, prosti pad, I Speed (od 0 – 120 km v 2,2 sekundah), izstrelitev… Ne prezrite najvišjega evropskega adrenalinskega vlaka smrti – »Katun roller coster«. Seveda pa je poskrbljeno tudi za najmlajše obiskovalce, ki si bodo park lahko ogledali z panoramsko železnico in se zabavali na njim prilagojenih atrakcijah. Uživali boste pri ogledu številnih predstav, med katerimi je najbolj znana kaskaderska predstava  in v 3 novih atrakcijah na novi lokaciji divjega zahoda -  »Far west valley« .  
MONTEGRIDOLFO – URBINO – GRADARA. vožnja v Montegridolfo, enega najlepših »borgov« - trgov Italije. Sprehod skozi slikovito in utrjeno vasico na obronkih Apeninov do palače Viana in nato odhod v srednjeveški mesteci Urbino in Gradara. Sprehod do gradu družine Malatesta, znanega po tragični zgodbi Francesce in Paola. Po želji ogled grajskega muzeja z opremo in pohištvom iz 14.- 16. stol., obiščete pa lahko tudi grajske zapore in mučilnico.  

8. dan:  RIVIERA RIMINI – RAVENNA – LJUBLJANA (CELJE, MARIBOR) 
Po zajtrku odhod proti Ravenni.  Sprehod do Dantejeve grobnice, Ljudskega trga in za doplačilo, ogled bazilike San Vitale z znamenitimi mozaiki. Po ogledih nadaljevanje potovanja proti Ljubljani, kamor je predviden prihod v večernih urah.

HOTEL LA PLAYA 3*, VISERBELLA DI RIMINI se nahaja na odlični lokaciji v prvi vrsti hotelov tik ob plaži.
Sobe: moderno opremljene, klimatska naprava, barvni TV, telefon, kopalnica.
Hotelska ponudba: recepcija, restavracija, bar na terasi,  wi-fi na recepciji, možna izposoja koles.
Prehrana:  samopostrežni zajtrk, večerja z lokalnimi jedmi, bogat toplo-hladni bife s predjedmi  in zelenjavnimi prilogami, dnevna izbira mesnega ali ribjega menuja, odlične sladice.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 1
Pariz, Francija

5-dnevni izlet v romantični Pariz z M&M Turist!

Doživite obrežje reke Sene, Eifflov stop, Mona Liso ... in po želji tudi Versailles ter Eurodisney (z doplačilom). Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe! Termini kar do KONCA OKTOBRA 2024!

Super cena
Oseb: 1
Salzkammergut, Bad Ischl, Avstrija

1-dnevni izlet v Salzkammergut in Bad Ischl, evropsko prestolnico kulture 2024

Slikovito območje alpskih jezer, globoko vrezanih dolin, gričev in razgibanih gorovij, ki se dvigajo visoko na skoraj 3000 metrov!

Super cena
Oseb: 1
Verona in Gardsko jezero, Italija

Romantična Verona in mesteca ob Gardskem jezeru z goHolidays

ODHODI ZAGOTOVLJENI!

Ne spreglejte vseh odhodnih mest med dodatnimi možnostmi ponudbe! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 1
Italija

Nepozaben 4-dnevni izlet v Rim, Neapelj in Pompeje

Nepozaben izlet v zakladnice evropske zgodovine in kulture! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
San Marino, Italija

San Marino, Rimini & Bologna z goHolidays!

VSI TERMINI ZAGOTOVLJENI!

Pobeg v prelepe kraje z bogato kulturno dediščino in odlično kulinariko.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
Cinque terre, Parma, Mantova, Italija

Pet dežel (Cinque Terre), Parma in Mantova - 2-dnevni izlet z goHolidays!

TERMINI ZAGOTOVLJENI!

NA VOLJO PROSTA MESTA! Slikovite ribiške vasice petih dežel!