SUPER CENA! Benetke z vključeno ladjico (Punta Sabione - Markov trg) in ogledom mesta ter obiskom steklarne. Ponudba vključuje: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom + vožnja z ladjico + obisk steklarne + organizacija izleta + presenečenje! Odhod iz Sežana-Fernetiči!

Možni odhodi tudi iz Ljubljane za 23,8 € ali Domžal, Celja in Maribora za 29,9 €!

Benetke že za 18,9 eur
Benetke že za 18,9 eur
18,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Program potovanja:
• Odhod iz Maribora ob 4:00 uri (Ruter center), odhod iz Celja ob 04:50 (dvorana Zlatorog), Domžale (izvoz AC-skakalnica) ob 5 odhod iz Ljubljane ob 05:50 (postajališče Dolgi most). Odhod iz Maribora bo zagotovljen, če se bo za ta odhod prijavilo minimalno 15 potnikov. Ure odhodov so okvirne – o točni časovnici boste obveščeni pisno pred odhodom.
• Vožnja s krajšimi postanki do Benetk.
* Pri Punta Sabbione se bomo z ladjico zapeljali po beneški laguni do Markovega trga.
* Ogledali si bomo kulturno-zgodovinske znamenitosti: Most vzdihljajev, Doževo palačo, trg Sv. Marka z istoimensko baziliko, ki združuje elemente različnih umetnostnih stilov, Urni stolp in stavbe prokuratorja., steklarno..
* Popoldan možnost za samostojne oglede in nakupe.
* V poznih popoldanskih urah zbor na Markovem trgu in vrnitev do avtobusnega postajališča.
* Prihod v Slovenijo v večernih urah.

Benetke - mesto med morjem in nebesi, polno mistike ter razpeto med resničnostjo, domišljijo in sanjami, s svojimi neštetimi ozkimi ulicami, mostovi in kanali predstavlja odlično izhodišče za nepozaben dan.
Bi se radi nagradili z lepim enodnevnim izletom, polnim zanimivih zgodb o najbolj nenavadnem in razuzdanem mestu na svetu, ki vam jih bodo pričarali naši izkušeni vodniki. Priložnost tudi za lepo darilo ob kateremkoli osebnem prazniku, ki ga bodo praznovali vaši najbližji sorodniki in prijatelji.

Trg sv. Marka je še vedno najbolj obiskan trg na svetu in tam se boste naj bolj zadržali. Na milijone tujih in domačih obiskovalcev že nekaj desetletij ustavi svoje korake prav tam. Mestno jedro se lahko pohvali z baziliko svetega Marka z bizantinskimi kupolami; na eni strani je zvonik, piazetta pred doževo palačo in zaliv svetega Marka, na drugi pa stolp z uro in piazetta dei Leoncini, ki je dobila ime po rdečih marmornatih levih. Severni del trga omejuje Procuratie Vecchie, kjer so nekoč bili uradi uprave Beneške republike in na južnem delu stoji nekdanja administrativna stavba Procuratie Nuove. V pritlučju obeh pa se vrstijo arkade s trgovinami in caffee bari v katerih sta rada posedala tudi Byron in Dickens.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 1
Pariz, Francija

5-dnevni izlet v romantični Pariz z M&M Turist!

Doživite obrežje reke Sene, Eifflov stop, Mona Liso ... in po želji tudi Versailles ter Eurodisney (z doplačilom). Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe! Termini kar do KONCA OKTOBRA 2024!

Super cena
Oseb: 1
Salzkammergut, Bad Ischl, Avstrija

1-dnevni izlet v Salzkammergut in Bad Ischl, evropsko prestolnico kulture 2024

Slikovito območje alpskih jezer, globoko vrezanih dolin, gričev in razgibanih gorovij, ki se dvigajo visoko na skoraj 3000 metrov!

Super cena
Oseb: 1
Verona in Gardsko jezero, Italija

Romantična Verona in mesteca ob Gardskem jezeru z goHolidays

ODHODI ZAGOTOVLJENI!

Ne spreglejte vseh odhodnih mest med dodatnimi možnostmi ponudbe! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 1
Italija

Nepozaben 4-dnevni izlet v Rim, Neapelj in Pompeje

Nepozaben izlet v zakladnice evropske zgodovine in kulture! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Gardaland, Italija

Enodnevni izlet z goHolidays v pomladni Gardaland z vključeno vstopnico!

Doživite nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 1
San Marino, Italija

San Marino, Rimini & Bologna z goHolidays!

VSI TERMINI ZAGOTOVLJENI!

Pobeg v prelepe kraje z bogato kulturno dediščino in odlično kulinariko.