SUPER CENA za otroško knjigo po izbiri: Maki, radovedna slončica, Lari, govoreča kravica, Mačje zgodbe: Tiltkina dogodivščina, Mami, zakaj ima teta žalostne oči? ali Korenčkovi! Zaloge so omejene!

Izberite popolno darilo za otroka!

Otroška knjiga po izbiri
Otroška knjiga po izbiri
7,50€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Maki, radovedna slončica
Knjiga Maki, radovedna slončica otrokom pomaga, da spoznajo nežno plat velike živali. Otroci si, tokrat prvič, v knjigi avtorice lahko sami izberejo kaj bo simpatična slonica Maki počela v sanjah…  Bo postala učiteljica? Se bo preselila v cirkus? Športnica? Morda pa bo dan preživela v družbi mame in prijateljev? Kaj sloni v resnici lahko počno? Knjiga je aktivna, saj otroci lahko na določeni strani sami izberejo kaj bo Maki počela in tako knjigo vsakič preberejo drugače. S tem jim omogočimo da v eni knjigi doživijo štiri zgodbe, vsaka od njih pa na koncu pride do zaključka, kaj sloni v resnici lahko počno. Del sredstev od nakupa knjige je namenjenih Mednarodni humanitarni organizaciji ADRA Slovenija, ki je prostovoljna, nepridobitna, nevladna in nestrankarska človekoljubna organizacija.

Lari, govoreča kravica
LARI, GOVOREČA KRAVICA je simpatična slikanica, kjer skozi besedo in ilustracijo otroci od drugega pa vse do šestega leta spoznavajo lastnost domače živali, ki jo v mestu vse premalokrat spoznavajo. Kravice so zanimive živali, ki, poleg tega, da nam dajejo mleko, izgledajo še nadvse simpatično. Kravica Lari je v knjigi s pomočjo prijateljčka Jaka povedala nekaj o sebi … na način razumljiv otrokom. Knjiga predstavlja prijetno branje z ilustracijami na vsaki strani.

Mačje zgodbe: Tiltkina dogodivščina
Majhna črna kepica se je sama sprehajala med mestnimi bloki, ko se je znašla pred poslovno stavbo. V pritličju le-te jo je čakal – nov dom. Spoznala je svojo gospodično, dobila nov, drugačen dom in ime. Postala je Tiltka. Njene resnične začetke pisarniške muce sta s svojo gospodično predstavili bralcem. Kaj muca lahko počne s svinčniki, sponkami in predvsem kaj zanjo pomeni vožnja z avtom? Del sredstev od prodaje gre Društvu za zaščito živali Kranj. Tiltka, črna kepica, je opisano v knjigi tudi v resnici doživela. Prve mesece življenja je preživela kot pisarniška mačka, v resnici je vsak dan razmetala vse svinčnike in sponke ter osvojila srce vsakega obiskovalca v pisarni. Resničen je tudi njen strah pred vožnjo z avtomobilom in vse ostale sladke neumnosti, ki jih dnevno doživlja.

Mami, zakaj ima teta žalostne oči?
Knjiga z naslovom MAMI, ZAKAJ IMA TETA ŽALOSTNE OČI? otrokom na razumljiv način predstavlja odvisnost, ki je najbolj očitna – od prepovedanih drog. Ta je najmlajšim otrokom morda tudi najmanj poznana, a prav je, da se nevarnosti zavedajo in jih temu primerno tudi vzgajamo.  Spremno besedo in priporočilo staršem in otrokom, da jo preberejo, so h knjigi napisali tudi nekdanji minister za zdravje Dorijan Marušič, mag. Julijana Bizjak Mlakar iz gibanja za ohranitev javnega zdravstva, predstavnica Inštituta za varovanje zdravja RS Ada Hočevar Grom in predsednik Mladinskega sveta Domžale Timotej Čižek. Knjiga ima težo, otroke pa (po dosedanjih odzivih) zelo privlačijo tudi ilustracije, ki so pisane na kožo otrokom od drugega do sedmega leta starosti. Otroci se v ilustracijah lahko prepoznajo tudi sami.

Korenčkovi
Knjiga Korenčkovi govori o družinskih dogodivščinah, s katerimi se vsi srečujemo. V njej nastopa petčlanska družina s Kokom Korenčkom na čelu. Kok, ki se spopade s prvim izpadlim zobom, prijateljem, ki mu krade barvice, nagajanjem mlajši sestrici in bratcu ter s tem kaj želi v življenju postati. Knjiga pooseblja družinske zgodbe s katerimi se starši in najmlajši srečujejo v vsakdanjem življenju, zato se otroci kaj hitro poistovetijo z knjižnimi junaki. Del sredstev od prodaje gre Društvu za zaščito živali Kranj.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-74%

Profesionalni serum ProLash za rast trepalnic in obrvi

Si želite daljše, močnejše, gostejše trepalnice, ki bodo ustavljale promet? Preizkusite vrhunski profesionalni serum za naravno rast trepalnic, ki že v nekaj tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-50%
NOVO

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

Super cena
NOVO

Kostanjevo mazilo

Mazilo se hitro vpije in ima intenziven ter dolgotrajen hladilni učinek!

-65%
NOVO

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!