Superhrana! - 50 % na 1x 300 g veganskih bučnih proteinov Bonatura, slovenskega porekla! Odličen proteinski dodatek in brezglutensko nadomestilo moke!

Ob hkratnem nakupu 4 kuponov prejmete 1 (peto) vrečko bučnih proteinov (300 g) BREZPLAČNO! 1,5 kg proteinov že za 11 €! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Veganski bucni proteini Bonatura (1x 300 g)
Veganski bucni proteini Bonatura (1x 300 g)
2,75€
    Kupi kupon
Vrednost:
5,50 €
-50%
Prihranek:
2,75 €
 
 

Proteini prispevajo k ohranjanju zdravih kosti, vzdrževanju in povečanju mišične mase. Izdelek vsebuje kar 46 g proteinov na 100 g izdelka. So odličen vir rastlinskih proteinov (beljakovin), saj so hranila prisotna kot jih je namenila narava. Bučni proteini so 100% naravnih vir beljakovin saj so brez dodanih arom, umetnih barvil, odvajal, sladkorja, sladil in ostalih primesi. So nežnega okusa bučnega okusa in so hranilo, poznano tudi kot "superhrana". Izdelke je brez glutena in laktoze in je odlično proteinsko nadomestilo za vegane. Pridobljeno iz bučnih semen-golic slovenskega porekla. Pakirano v priročni natron vrečki z zip zapiranjem.

Več o izdelku in prehrambni vrednosti/povprečna vrednost na 100 g izdelka si preberite tukaj: https://www.bonatura.si/produkt/BU06.1.

Na povezavi vse koristi bučnih semen: https://www.bonatura.si/produkt/BU06.1 si preberite kaj so bučne golice in zakaj so tako zdrave.

Uporaba kot nadomestek moke pri peki kruha, palačink, peciva itd. Kot beljakovinski dodatek v vaš najljubši smuti, sadni frape ali milkšejk. Lahko jih dodamo v juhe, omake ali k prikuham. Uživamo jih lahko tudi  samostojno (na žlico).

Izkoristite odlično ponudbo in prihajajoče praznike obogatite z zdravimi jedmi. Na povezavi recept: https://www.bonatura.si/p/373 ne spreglejte zdravega recepta palačink z bučnimi proteini.

Sledite jim preko družabnega omrežja instagram!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-74%

Profesionalni serum ProLash za rast trepalnic in obrvi

Si želite daljše, močnejše, gostejše trepalnice, ki bodo ustavljale promet? Preizkusite vrhunski profesionalni serum za naravno rast trepalnic, ki že v nekaj tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-50%
NOVO

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

Super cena
NOVO

Kostanjevo mazilo

Mazilo se hitro vpije in ima intenziven ter dolgotrajen hladilni učinek!

-65%
NOVO

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!