Darovi narave za dobro počutje! - 50 % na 1x tinkturo (50 ml) iz eko domače proizvodnje po izbiri: ČRNA DETELJA ali PLANINSKA RESA! Poštnina je brezplačna!

Za vsako tegobo raste rožica!

5,20€
    Kupi kupon
Vrednost:
10,50 €
-50%
Prihranek:
5,30 €
 
 

Moč narave za boljše zdravje!

Tinktura iz planinske rese
Plahtica pomaga pri lajšanju vseh ženskih bolezni. Plahtica torej lajša težave, ki pestijo ženski svet pa bile to najstnice, mlade ali ženske v zrelih letih, nemara tiste v meni ali pa one, ki imajo kakšen kilogram preveč. Ljudsko zdravilstvo jo ceni kot krepčilo, pospešilo za izločanje seča, za zdravljenje slabokrvnosti, ateroskleroze, revmatizma, protina, kapi in sladkorne bolezni. Blaži razne želodčne in črevesne težave, zlasti driske. S čajem lahko izmivamo vnete oči in ga grgramo pri vnetem grlu ter ob vnetju ustne sluznice. Kot adstringens (sredstvo za krčenje in krepitev tkiv) ustavlja krvavitev, to pa je prva stopnja pri celjenju ran, deluje proti driski itd. Skupaj s pleščem ustavlja proti sušenju mišic (atrofiji) , drugih težkih mišičnih obolenjih, celo pri multipli sklerozi. Odpravlja nespečnost. Pripravki za zunanjo uporabo blažijo srbež in vnetje, uporabljamo jih proti celulitisu, vnetju dlesni, žuželčjim pikom, obolenjem nožnice (beli tok in srbež). Leta 1986 so odkrili, da plahtica preprečuje propad kožnega prožnega in veznega tkiva, zato jo uporabljamo za odpravljanje strij. Zavira tudi staranje kože.

Tinktura iz črne detelje
Kapljice tinkture črne detelje se uporabljajo pri premagovanju težav v meni, saj vsebujejo učinkovine, ki delujejo kot naravni estrogen. Uporabljamo jih pri prezakisanosti telesa in pri notranji pregretosti organov. So odličen dodatek za vse, ki ne uživajo mesa, saj z kapljicami črne detelje pridobijo B12 vitamin, ki ga telo nujno potrebuje. Tinkturo črne detelje priporočamo vsem, ki imajo težave z kandido.

Ne zamudite te odlične priložnosti!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-74%

Profesionalni serum ProLash za rast trepalnic in obrvi

Si želite daljše, močnejše, gostejše trepalnice, ki bodo ustavljale promet? Preizkusite vrhunski profesionalni serum za naravno rast trepalnic, ki že v nekaj tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-50%
NOVO

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

Super cena
NOVO

Kostanjevo mazilo

Mazilo se hitro vpije in ima intenziven ter dolgotrajen hladilni učinek!

-65%
NOVO

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!