Slastno in zdravo hkrati! - 50 % na super paket izdelkov iz EKOLOŠKE pridelave: KAKAV V PRAHU (200 g) + KAKAVOVA ZDROBLJENA ZRNJA (200 g) + SLADKOR KOKOSOVE PALME (200 g)!

Odlična izbira za sladkanje pijač, peko slaščic, pri pripravi smoothijev in pri klasični kuhi!

Super paket živil
Super paket živil
Super paket živil
10,04€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,07 €
-50%
Prihranek:
10,03 €
 
 

Kakav v prahu in kakavova zdrobljena zrna

Kakav je odličen vir antioksidantov ter vitaminov (A, B1, B2, B3, B5, C, E) in mineralov (kalcij, kalij, magnezij, baker, cink, mangan in železo). Kakav prah iz ekološke pridelave je dober vir energije, saj vsebuje veliko ogljikovih hidratov ter nasičenih in nenasičenih maščobnih kislin. Kakav je znan tudi po tem, da v možganih povečuje raven serotonina, hormona sreče, ter epikatehina, ki ima ugodne vplive na srce in ožilje.

Kakav prah je naraven vir magnezija in antioksidantov. Pomaga pri zvišanju telesne energije, izboljša človekovo razpoloženje ter pomaga pri povečanju libida. Zaradi magnezija pomaga pri lajšanju bolečin pri menstrualnih krčih ter deluje antibakterijsko. Kakav prah lahko dodate v jogurt, smoothi, sladoled, pripravite sladice ali pa ga uporabite pri katerikoli jedi.

Kakavova zrna zdrobljena so pridobljena z drobljenjem celih kakavovih zrn. Zrna so nepražena, kar pomeni da so presna. Zanje je značilen rahlo grenak okus, zato jih lahko vmešamo v smutije, kosmiče, muslije, jogurte, sladice ali peciva, dobra pa so tudi v kombinaciji z semeni ali Goji jagodami. Kakavova zrna zdrobljena so odličen vir antioksidantov, vitaminov (A, B1, B2, B3, B5, C, E) in mineralov (kalcij, kalij, magnezij, baker, cink, mangan in železo). Kakavova zdrobljena zrnaso dober vir energije, saj vsebujejo veliko ogljikovih hidratov ter nasičenih in nenasičenih maščobnih kislin. Kakav iz ekološke pridelave je znan tudi po tem, da v možganih povečuje raven serotonina, hormona sreče ter epikatehina, ki ima ugodne vplive na srce in ožilje. Kakavova zdrobljena zrna pomagajo pri zvišanju telesne energije, izboljšanju človekovo razpoloženje ter pri povečevanju libida. Zaradi magnezija pomagajo pri lajšanju bolečin pri menstrualnih krčih ter delujejo antibakterijsko.

Sladkor kokosove palme (Kokosov sladkor) je narejen iz ročno rezanih cvetov vršičkov kokosove palme, kar je tradicionalna Indonezijska metoda pridobivanja kokosovega sladkorja. Sladkor kokosove palme (Kokosov sladkor) je naravni vir mikro in makro hranil.

Njegov glikemični indeks (GI) je 35 (namizni sladkor GI 68), kar ga uvršča med zdrava živila in je primeren za ljudi, ki želijo nadzorovati raven sladkorja v krvi in je primeren za diabetes tipa II. V primerjavi z rjavim sladkorjem ima kokosov sladkor10-krat večjo vsebnost cinka, 4-krat več magnezija in 2-krat več železa.
Sladkor kokosove palme (Kokosov sladkor) 
ni obdelan kot namizni sladkor in prav zato ima visoko vsebnost mineralov. Ne le, da je bogat vir kalija, magnezija, cinka in železa, ampak vsebuje tudi vitamine B1, B2, B3 in B6.
Okus ima kot navaden sladkor, vendar je le-ta naraven. Okus sladkorja ne spominja ravno na kokos, vendar je odlično sladilo, ki ga lahko uporabimo za sladkanje pijač, peko slaščic, pri pripravi smoothijev in pri klasični kuhi.

Tekstovni opisi posameznega izdelka (super živila) so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA).

Podrobnosti o ponudniku: v spletni trgovini s super hrano Super Obrok si lahko pogledate še njihovo bogato ponudbo ekološko certificirane, zdrave prehrane in super živil, ki obsega izdelke iz konoplje, kakava, kokosa ter drugo superhrano, kot je BIO Maca, BIO Ashwagandha, BIO Chia semena, MSM, BIO Acai prah, BIO Chlorella (Klorela) in ostalo. Na www.super-obrok.si vam je na voljo veliko izdelkov iz ekološke pridelave z BIO certifikati.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-67%

Kakovostni in udobni kolesarski čevlji ProTour

Čevlji so primerni za gorsko ali cestno vožnjo ter SPD sistem pedal!

-60%

Notranja HD digitalna TV antena

Uživajte v svojih najljubših TV kanalih! Antena ima domet kar do 160 km!

-73%
NOVO

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%
NOVO

Micro Mini Spominska Kartica 1 TB

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-84%
NOVO

Čudovit 3-delni set nakita s kristali Swarovski®

Izjemen set - odlična ideja za darilo!