Inteligentno in zabavno popotovanje skozi znanost, kulturo, koncept in naravo časa! - 50 % na knjigo Čas priljubljenega nemškega znanstvenega novinarja Stefana Kleina (339 strani)!

Inovativen način predstavljanja in komuniciranja znanosti skozi zgodbe, namesto z naštevanjem dejstev!

7,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
15,00 €
-50%
Prihranek:
7,50 €
 
 

Stefan Klein
ČAS: Snov, iz katere je življenje

So trenutki, v katerih se nam dozdeva, da zakoni časa ne veljajo več. Kdo se ne spominja trenutkov, v katerih nas preveva magično občutje; ko stopimo na vrh gore ali prisluhnemo valovanju morja, ko smo v ustvarjalni mrzlici ali uživamo v ljubezni. Tedaj izpuhtijo načrti in skrbi, spomini izgubijo svoj pomen. Čas se ustavi; trenutek vsebuje vse, kar je bilo in kar še bo. Marsikomu se lahko dozdeva, da izgublja občutek telesne omejenosti in se staplja v nekaj večjega, veličastnega. Včasih zadostuje prijeten večer, ki ga preživimo s starimi prijatelji, včasih nas posrka vase zanimivo delo, pa nam ure že minevajo, kakor da bi bile le minute. Zamudili smo zadnjo podzemeljsko železnico, pozabili na kosilo, pa tega nihče ne opazi - saj smo ujeti v čarobnem trenutku tukaj in zdaj.  
Toda na lepem nas naša zavest neizogibno spomni na čas in prebudimo se v resničnosti, kakor da bi se prebudili iz omamnega spanca.

Obseg: 339 strani
Dimenzije knjige: 13 x 20,7 cm

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-74%

Profesionalni serum ProLash za rast trepalnic in obrvi

Si želite daljše, močnejše, gostejše trepalnice, ki bodo ustavljale promet? Preizkusite vrhunski profesionalni serum za naravno rast trepalnic, ki že v nekaj tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-50%
NOVO

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

Super cena
NOVO

Kostanjevo mazilo

Mazilo se hitro vpije in ima intenziven ter dolgotrajen hladilni učinek!

-65%
NOVO

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!