Parfum Rebeke Dremelj! - 50 % na čudovit poletni parfum MySpirit by Rebeka Summer (50 ml)! Omamna citrusno-cvetna dišava za brezskrbne poletne dni! Parfum je narejen v Sloveniji! Ne vsebuje alergenov, umetnih barvil in parabenov! Ni testiran na živalih! Poštnina je brezplačna!

Nov, svež poletni parfum Rebeke Dremelj! Za poletje v srcu, vsak dan v letu!

17,45€
    Kupi kupon
Vrednost:
34,90 €
-50%
Prihranek:
17,45 €
 
 

MySpirit by Rebeka SUMMER je nov, svež poletni parfum Rebeke Dremelj, ki odraža brezskrbne poletne dni in bo spomnil na občutek poletja, ki ga nosimo v srcu, zato je primeren tudi za vse dni v letu. Prav tako je parfum brezalergenski, kar pomeni, da ne vsebuje alergenov, umetnih barvil in parabenov, zato je primeren tudi za tiste z občutljivejšo kožo, zaradi teh lastnosti pa odličen na vroč poletni dan, saj ne bo izzval nobenih alergičnih reakcij.

Parfum spada v skupino citrusno-cvetnih dišav. Vroče poletje bodo osvežili citrusi in sladko-kisel liči, romantično zapeljala pa vonja vrtnice in orhideje. Eksotičen pridih vroče skrivnostne poletne noči, v parfumu MySpirit by Rebeka SUMMER pričara eterično olje lesa pačulija, za občutek udobja v svoji koži pa poskrbi sadni plašč hruške in sladkih pralinejev. Eterično olje pačulija so včasih poznali tudi kot olje sreče, saj deluje kot antidepresiv, pomirja in odpravlja stres. Je tudi močan afrodiziak. Že od 18. stoletja dalje je visoko cenjen in se uporablja v najkvalitetnejših parfumih. Tudi v poletni različici parfuma MySpirit by Rebeka, najdemo opojni jasmin, ki je poznan kot kralj noči, okrepi samopodobo in ogreje čustva.

Še zanimivost: Ker parfum MySpirit by Rebeka SUMMER vsebuje citruse in pačuli, bo poleti tudi odlična, koži prijazna (je brezalergenski) in hkrati dišeča pomoč proti nadležnim pikom insektov. Parfum je primeren za uporabo v energičnem dnevu, ali na topel poletni večer. Parfum je narejen v Sloveniji.

Po vsakem dežju posije sonce. Za poletje v srcu, vsak dan v letu!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-58%

Masažer Shiatsu Pro Massaki 24 W

Zagotovite si sprostitev in boljše počutje kar v udobju doma ali celo na poti!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-70%

Raztegljiva prevleka za stol

Preprost in eleganten način za zaščito vaših stolov!

-50%
NOVO

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-69%
NOVO

Komplet kondomov Durex in Pasante (50 kosov)

V tej ponudbi lahko izberete tudi komplet 40 kondomov Anatomic/London/Basic/Strawbery/Ultra Thin za 14,90 €!

-56%
NOVO

Multifunkcijski strižnik dlak Micro Touches Max

Očarajte z gladko obrito kožo in poskrbite za brezhibno urejen videz na vsakem koraku!