Darovi narave za dobro počutje! - 50 % na 1x tinkturo po izbiri (50 ml): tinktura česna ALI tinktura koriandra ALI tinktura timijana! Poštnina je brezplačna!

Za vsako tegobo raste rožica!

5,20€
    Kupi kupon
Vrednost:
10,50 €
-50%
Prihranek:
5,30 €
 
 

Moč narave za boljše zdravje!

Timijanovo tinkturo, ki je narejena na osnovi  alkoholnega izvlečka in svežega timijana uporabljamo za grgranje pri bolečnah v žrelu. Dobro se obnese tudi pri izpiranju ustne votline, saj je timijan izreden antiseptik, ki preprečuje in zavira vse vrste klic. Timijan je že stoletja znana zdravilna rastlina, ki jo vedno bolj uporabljajo za alternativne načine zdravljenja. Timijan vsebuje karminativ, ki odpravlja vetrove; spazmolitik, ki blaži krče gladkih mišic; antitusik in ekspektorans - prvi pomirja kašelj, drugi pa lajša izkašljevanje; baktericidno sredstvo, ki ubija kužne bakterije; anthelmintik, ki uničuje gliste in trakulje, ter adstringent, ki skrči tkivno površino in s tem omeji bolezenski razvoj in potek vnetja ali okužbe oz ustavi krvavitev.   V ljudskem zdravilstvu se timijan rabi proti dispepsiji (prebavnim motnjam), kroničnem gastritisu (ponavljajočem se vnetju želodčne sluznice), astmi (naduhi), diareji (driski),  laringitisu (vnetju grla), tonzilitisu (vnetju mandeljnov), in še posebej proti oslovskem kašlju in bronhitisu (vnetju sapnic).

Timijanova tinktura deluje antiinfekcijsko - Zelo učinkovito proti kašlju - Pospešuje obrambni sistem telesa - Učinkuje pri težavah z dihanjem, bronhitisu in astmi - Obramba proti prehladu - Uničuje bakterije in črevesne gliste. Timijanova tinktura je naraven, ročno izdelan izdelek po receptu naših babic pod brentom Janez Javorski. Je EKO izdelek. Priporočamo 17 do 22 kapljic Tinkture iz timijana v tekočino sobne temperature do trikrat dnevno ali nanos Timijanove tinkture na prsa za vdihavanje.

Koriandrovo tinkturo pripravljamo sami in je ročno izdelana. Sestavine so z Javorskega območja. Polnimo jo v 50 ml stekleničke.  Koriander je ena najstarejših začimb in še vedno priljubljen v vseh kuhinjah sveta. Okus je podoben peteršilju, vendar je vseeno poseben. Koriandrovo tinkturo narediimo tako, da sveže liste namočimo v alkohol. Koriandrovo tinkturo uporabljamo v različne namene, tudi kot dodatek k jedem. Priporočamo jo pri razstrupljanju telesa z živim srebrom, ki je posledica amalgamskih zalivk in sicer za sproščanje težkih kovin iz živčevja. Deluje čistilno, blaži bolečine, deluje proti revmi, proti vetrovom, blaži mišične krče in bolečine, pospešuje prebavo in zbuja tek, poživlja, ogreva, pomaga pri živčni izčrpanosti, stimulira delovanje srca, krvnega obtoka in živčnega sistema, pomaga pri gripi, je afrodiziak in antioksidantoriander.
Koriandrovo tinkturo v času čiščenja uporabljamo trikrat dnevno po pet kapljic, prvi dan. Nato odmerek z vsakim dnem povečamo za dve kapljice  dokler ne jemljemo trikrat dnevno po 21 kapljic. Kuro s Koriandrovo tinkturo ponovimo vsaj petkrat. Če Koriandrovo tinkturo jemljemo preventivno priporočamo enkrat dnevno 15 do 21 kapljic. Ob čiščenju jo jemljemo lahko s Čemaževo tinkturo.

Česnova tinktura: Odprava UNESCA je v enem izmed samostanov v Tibetu našla recept najstarejšega homeopatskega sredstva za pomlajevanje. Česnova tinktura, po tibetanskem receptu 4-5000 let pred našim štetjem, učinkuje. Preverjeno! Zdravnik se je čudil, kako je “izginil” holesterol.
DELOVANJE:
Česnova tinktura čisti organizem mastnih in apnenčastih oblog, ohranja in izboljšuje prekrvavljenost, ožilje postane bolj elastično, ter izboljšuje vid. Tudi pomlajuje organizem.
Po tritedenski terapiji s česnovo tinkturo prekinete za vsaj šest mesecev.
Kura s česnovo tinkturo.
Prvi dan : 2 kap. zajtrk, 2 kap. kosilo, 3 kap. večerja
Drugi dan : 4 kap., 5 kap., 6 kap.
Tretji dan : 7 kap., 8 kap., 9 kap.
Četrti dan : 10 kap., 11 kap., 12 kap.
Peti dan : 13 kap, 14 kap., 15 kap.
Šesti dan : 15 kap., 14 kap., 13 kap.
Sedmi dan: 12 kap, 11 kap., 10 kap.
Osmi dan : 9 kap., 8 kap., 7 kap.
Deveti dan : 6 kap., 5 kap., 4 kap.
Deseti dan : 3 kap., 2 kap., 1 kap.
Enajsti dan : 25 kap., 25 kap., 25 kap.
Nato kot 11 dan, jemljete do konca treh tednov.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Natikači Supercomfort za maksimalno udobje

Veliko prostora za prste zagotavlja udobno in popolno prileganje, kar razbremeni pritisk na občutljiva stopala!

-64%

Pametna zapestnica MP119

Z najsodobnejšo tehnologijo, ima hiter in odziven procesor, dobro baterijo in kakovosten IPS HD zaslon na dotik!

-50%
NOVO

Paket za učenje matematike po metodi Montessori

Prisrčen način za učenje matematike za vaše malčke, od 3. leta starosti naprej!

-53%
NOVO

Vrhunska vzmetnica Königsmann Laval Max

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
NOVO

Komplet 4 vodoodpornih LED solarnih vrtnih luči PatioLights

Inovativno oblikovane osvetlijo vse od dovoza, stopnic, ograj, balkonov in teras!