Inovativni slovenski izdelek! - 50 % na povodec LISHINU ORIGINAL za pse (do 30 kg)! Na voljo 6 barvnih različic: črna, bela, modra, zelena, barva ciklame ali oranžna! Enostavna in udobna uporaba, ki omogoča proste roke! Poštnina je brezplačna!

Povodec enostavno namestite na zapestje s pomočjo ježkov (kot zapestnico), tako obe roki ostaneta prosti! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 1x povodec Bungee za pse (nad 30 kg) za 22,48 €!

19,98€
    Kupi kupon
Vrednost:
39,95 €
-50%
Prihranek:
19,97 €
 
 

Povodec LISHINU si okoli roke pričvrstimo s pomočjo ježkov. Zavoljo neoprena je udoben, z njim pa imate po novem kar obe roki prosti ter posledično obe na razpolago za druge stvari in to brez skrbi, da bi morali pri tem spustiti psa.

HITRO PRIPNI/ODPNI
Pritrditev Lishinu pasjega povodca na roko je zelo enostavna. Roko položite na Lishinu in potegnite pas skozi zanko. Gib lahko obvladate v nekaj sekundah. Inovator je poskrbel tudi zato, da je povodec v nujnih primerih tudi zelo enostavno odpeti. Le potegnite za varnostno označen del pasu.

PROSTE ROKE
Tek...Nakup... Odpiranje vrat... Zavezovanje čevljev... Sprehod s kužkom in otrokom...Preprosta dejanja, ki z Lishinu povodcem ostanejo preprosta.

INTUITIVNI “AUTO-LOCK”
Naj fizika dela za vas! Ohranite popoln nadzor s preprostimi gibi roke in telesa. Mehanizem za samodejno zaklepanje povsem odpravi potrebo po kakršnemkoli gumbu, zaradi česar so vaši prsti vedno prosti.

360° POPOLNE SVOBODE
Samodejno vračanje in prilagodljiva dolžina vrvice glede na vaše zahteve. Povodec se lahko raztegne do razdalje 3m, kadarkoli želite, a vedno ga lahko skrajšate do najmanj 55 centimetrov ter tako svojega psa varno držite ob sebi, ko je to potrebno.

MEHAK & UDOBEN
Poleg tega, da sprosti vaše zapestje, ima Lishinu tudi zelo mehko zaščito, narejeno iz neoprena, kar dodatno poveča udobje nošenja povodca Lishinu.

RAJE DRŽITE POVODEC?
Ni problema! Lishinu lahko vedno uporabljate kot povodec, ki ga enostavno držite za pasek v roki, kot navaden povodec. Na zapestju pa ga boste seveda lahko uporabili takoj, ko si boste to zaželeli. Lishinu bo vedno pripravljen!

V GNEČI
So situacije, v katerih moramo svoje kužke držati na zelo kratki razdalji. Izdelali so preprost podaljšek v obliki ročaja, ki ga lahko v takem primeru uporabite.

TRENIRAJTE VAŠEGA PSA
Poskrbeli smo za to, da vam Lishinu lahko pri tem pomaga. Študije so pokazale da psi zvok “KLIK”, ki ga sproži zaklep mehanizma, ko se vaš pes želi na hitro oddaljiti od vas, zelo hitro začnejo povezovati z navodilom “NE” ali “POLEG”. Tako lahko psa trenirate brez neprijetnega vlečenja k sebi oz. nagovarjanja, saj ga mehanizem sam ustavi z jasnim zvokom. Izkoristite vse prednosti Lishinuja!

LASTNOSTI
Maksimalna dolžina vrvi znaša 3 metre, najkrajša 50 centimetrov, če želite držati psa res na kratko, pa je tu še poseben podaljšek, ki ga bo držal tik ob vas. Z izjemo zadnje opcije se pes lahko svobodno giblje, vrv pa se ‘zaklene’ šele ko z roko naredite hiter vzvratni sunek. Nič več gumbov, nič več skrbi.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Natikači Supercomfort za maksimalno udobje

Veliko prostora za prste zagotavlja udobno in popolno prileganje, kar razbremeni pritisk na občutljiva stopala!

-64%

Pametna zapestnica MP119

Z najsodobnejšo tehnologijo, ima hiter in odziven procesor, dobro baterijo in kakovosten IPS HD zaslon na dotik!

-50%
NOVO

Paket za učenje matematike po metodi Montessori

Prisrčen način za učenje matematike za vaše malčke, od 3. leta starosti naprej!

-53%
NOVO

Vrhunska vzmetnica Königsmann Laval Max

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
NOVO

Komplet 4 vodoodpornih LED solarnih vrtnih luči PatioLights

Inovativno oblikovane osvetlijo vse od dovoza, stopnic, ograj, balkonov in teras!