Regenerativna nega kože! - 58 % na kremo z izvlečkom polžje sline (150 ml)! Idealna za zmanjševanje različnih oblik nepravilnosti na koži, kot so strije in različne brazgotine (po aknah, opeklinah)! Krema gladi gube ter pomlajuje in obnavlja kožo! Poštnina je brezplačna!

Izjemna krema za obnavljanje in pomlajevanje kože!

7,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
18,90 €
-58%
Prihranek:
11,00 €
 
 

Narava je polžu dala sluz, ki ga ščiti pred poškodbami, okužbami in UV sevanjem. Pokazalo se je tudi, da ima polžja slina zelo podoben učinek tudi na človeško kožo. Uporabljali so jo že stari Grki in sam Hipokrat jo je priporočal za blaženje kožnih vnetij. Kozmetični potencial polžje sline je bil ponovno odkrit pred dobrimi desetimi leti, ko so vzreditelj polžev na farmah v Čilu opazili, da imajo zelo gladko kožo na rokah, da se jim rane in praske zelo hitro celijo in da brazgotine hitro izginejo. Polžja slina je bila tako predstavljena kot pravi čudež v kozmetični industriji, ki si zaradi blagodejnega učinka na kožo tak naziv tudi zasluži.

Krema iz polžje sline (150 ml) vsebuje izvlečke polžje sline (Helix Aspersa Muller) katere pripomorejo k hitrejši regeneraciji kože. Idealna za zmanjševanje različnih oblik nepravilnosti na koži, kot so strije, različne brazgotine (po aknah, opeklinah itd.), gladi gube ter pomlajuje in obnavlja kožo, tako da je tudi odlična za napenjanje povešene kože.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-67%

Kakovostni in udobni kolesarski čevlji ProTour

Čevlji so primerni za gorsko ali cestno vožnjo ter SPD sistem pedal!

-60%

Notranja HD digitalna TV antena

Uživajte v svojih najljubših TV kanalih! Antena ima domet kar do 160 km!

-73%
NOVO

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%
NOVO

Micro Mini Spominska Kartica 1 TB

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-84%
NOVO

Čudovit 3-delni set nakita s kristali Swarovski®

Izjemen set - odlična ideja za darilo!