Preverjeno prava izbira za vas! - 68 % na zeleno kavo v kapsuli Svelte (30 kapsul) avstralske blagovne znamke Blooms! Kvaliteta s tradicijo že od leta 1947. Idealno za hujšanje - vsebuje izredno malo kofeina! Poštnina je brezplačna.

V tej ponudbi lahko izberete tudi 3x zeleno kavo v kapsuli Svelte za 19 €.

9,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-68%
Prihranek:
20,50 €
 
 

NI VSAKA ZELENA KAVA SVELTE ZELENA KAVA!
SVELTE (VITEK) - ŽE IME POVE VSE!

Avstralski proizvod! Kvaliteta s tradicijo že od leta 1947. Avstralski proizvodi so v svetu na 1. mestu po kvaliteti! Blooms je ponosni lastnik licence za proizvodnjo prehranskih dopolnil. Licenca je od avstralskih oblasti za zdravje.


Izguba teže ni lahka naloga. Ravno iz tega razloga so se ljudje obrnili na različne metode, da bi hujšanje naredili lažje, predvsem pa bolj zdravo. Hujšanje z nepraženo zeleno kavo brez kofeina v kapsuli je trenutno med najbolj priljubljenimi načini hujšanja na svetu.


Zelena kava ima številne pozitivne učinke. In to so:
- NI DIURETIK!
- hitrejša poraba zaužitih kalorij
- zmanjševanje apetita
- zaviranje absorpcije sladkorja
- pospeševanje prebave
- antioksidativno delovanje

Kot že pove ime samo, je to prehransko dopolnilo pridobljeno iz zelenih kavnih zrn. Kavna zrna vsebujejo snov, imenovano klorogenska kislina in prav ta je odgovorna za shujševalni učinek. Klorogenska kislina ima to lastnost, da se zaužiti ogljikovi hidrati ne spreminjajo v sladkor in škrob (fat metabolizer).
SVELTE zelena kava v kapsuli je brez kofeina, kar pomeni, da ni diuretik in da so kapsule primerne tudi za mladostnike in za osebe z visokim krvnim pritiskom. Klorogenska kislina proizvaja snovi, ki vplivajo na zmanjšanje telesne mase, obenem zmanjšuje nivo absorbirane maščobe iz prehrane, zmanjša raven maščob, shranjenih v jetrih in izboljša funkcijo za kurjenje maščob. Vsi ti so pomembni dejavniki tveganja za srčne bolezni.

SVELTE v kapsuli - NEPRAŽENA ZELENA KAVA! Kava je dekofenzirana, zato nima kofeina! Izvleček Coffea Canephora, ki prihaja iz Avstralije, bolje poznan kot izvleček zelenega kavnega zrna. Aktivna sestavina v zrnu zelene kave je klorogenska kislina.
Ne vsebuje glutena, kvasa, mlečnih sestavin, soli, laktoze, umetnih barvil, arom in konzervansov. Bloomsova linija je vsa brez alergenov!

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-74%

Profesionalni serum ProLash za rast trepalnic in obrvi

Si želite daljše, močnejše, gostejše trepalnice, ki bodo ustavljale promet? Preizkusite vrhunski profesionalni serum za naravno rast trepalnic, ki že v nekaj tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-50%
NOVO

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

Super cena
NOVO

Kostanjevo mazilo

Mazilo se hitro vpije in ima intenziven ter dolgotrajen hladilni učinek!

-65%
NOVO

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!