Odpravite videz krčnih žil na naraven način! - 60 % na vrhunsko kremo Herbal skin doctor (100 ml), za odpravo popokanih kapilar in krčnih žil! Poštnina je brezplačna!

Zmanjšajte videz krčnih žil in kapilar!

15,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
39,90 €
-60%
Prihranek:
24,10 €
 
 

Kako odpraviti krčne žile in preprečiti njihov nastanek?  Z vrhunsko kremo Herbal skin doctor za ODPRAVO POPOKANIH KAPILAR in KRČNIH ŽIL! Odpravite videz krčnih žil preprečite njihovo nadaljnje širjenje na popolnoma naraven način! 

Varikozna lahko postane prav vsaka vena, najpogosteje pa so prizadete tiste na nogah, saj stanje in hoja povečujeta pritisk na vene v spodnjem delu telesa. Krčne žile ima vsaj petina prebivalcev v svoji zreli življenjski dobi, nekje med 30. in 65. letom starosti. Osnovni razlog za nastanek krčnih žil je popuščanje bodisi žilnih zaklopk ali žilnih sten. Za nastanek krčnih žil je lahko 'krivih' več dejavnikov, katere omenjamo v nadaljevanju. S staranjem vene izgubijo elastičnost, zaradi česar se razširijo. Prav tako z leti oslabijo tudi zaklopke, zato kri začne uhajati nazaj v tkiva, namesto da preide vsa v srce. Krvni bazenčki v venah povzročijo še dodatno širjenje ven, te pa postanejo varikozne.

Tveganje za razvoj krčnih žil povzročajo številni dejavniki, med katerimi so najpomembnejši staranje, ženski spol, genetika, nosečnost, prekomerna telesna teža in dolgotrajno sedenje, ki preprečuje normalno kroženje krvi. V zadnjih letih sta področji znanosti in kozmetike priča velikemu napredku pri razvoju zdravstvenih in lepotilnih izdelkov.

Zaradi nenehnega napredovanja raziskovalnega dela in razvoja strokovne ekipe so strokovnjaki razvili serijo odličnih izdelkov za lepoto in zdravje. Del te izjemne linije izdelkov je tudi krema za odpravo krčnih žil. 

Z uporabo kreme proti krčnim žilam lahko pričakujete, da boste: 
• Pospešili njihovo odpravo
• Preprečili nadalnje nastajanje vidnih kapilar in krčnih žil
• Regeneririrali in izboljšali kožo, ter prekrvavitev
• Izboljšali videz in vaše počutje.

Pogosta vprašanja: 
Ali lahko kremo uporabim tudi na drugih delih telesa? Da, kremo lahko uporabite tudi na drugih delih telesa, kjer so vidne vaše krčne žile in popokane kapilare. Krema je namreč nežna, prijazna in varna za nanos na kožo. 
Ali so v kremi kakovostne sestavine? Da, v kremi so kakovostne sestavine in krema je proizvedena v EU. Pomemben podatek je tudi ta, da kremino kakovost tudi dokazuje to, da je v skladu z EU regulativo o varnosti kozmetičnih proizvodih. 
Ali se lahko krčne žile pojavijo tudi kasneje po prenehanju uporabe kreme? Kot vsi vemo je razlogov za nastanek krčnih žil več. S stoodstotno gotovostjo ne moremo za nobeno izmed rešitev(operacije, obveze, masaže itd.) reči, da se krčne žile ne morejo ponovno pojaviti v naslednjih letih. Na vas je da poskrbite in preprečite njihovo nadaljnje nastajanje. Večina naših strank je zadovoljnih z odpravo krčnih žil s pomočjo naše kreme in pri preprečevanju njihovega nadaljnjega nastajanja. Krema pa je po nekaterih informacijah tudi najoptimalnejša rešitev, glede na udobnost uporabe, učinkovitost in ceno. 
Kdo lahko uporablja kremo? Krema je namenjena vsem, ki imajo tovrstne težave s kapilarami in krčnimi žilami. Torej lahko jo uporabljajo moški in ženske.

Sestavine kreme so: Aqua(Purified water), Caprylic/capric triglyceride, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Glyceryl stearate SE, PEG-100 stearate, Spent grain wax, Aloe barbadensis (Aloe vera) leaf juice, Propylene glycol, Rosa canina (Rosehip) fruit oil, Isomerized linoleic acid, Glycerin, Caprylyl glycol, Behenic acid, Tocopheryl (Vitamin E) acetate, Citrus nobilis (Mandarin orange) peel oil, Allantoin, Arnica montana flower extract, Lavandula angustifolia (Lavender) oil, Calendula officinalis flower extract, Palmitoyl tripeptide, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, CI 19140 (Yellow 5)

Proizvedeno v EU. Izdelek je v skladu z EU direktivo o skladnosti in varnosti.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-60%

Notranja HD digitalna TV antena

Uživajte v svojih najljubših TV kanalih! Antena ima domet kar do 160 km!

Super cena

Natikači Supercomfort za maksimalno udobje

Veliko prostora za prste zagotavlja udobno in popolno prileganje, kar razbremeni pritisk na občutljiva stopala!

-53%
NOVO

Vrhunska vzmetnica Königsmann Laval Max

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-69%
NOVO

Komplet 3 kvalitetnih, brezšivnih in podloženih nedrčkov

Nedrček je primeren za ženske vseh starosti, tudi za športnice, profesionalne ali rekreativne in doječe mamice!

Super cena
NOVO

Kompresijska opornica za koleno s trakovi

Kompresijska opornica za koleno s trakovi je idealna za vsakodnevno uporabo pri preprečevanju poškodb pri športnih dejavnostih ali zgolj uživanju na plaži!