Magnetna ušesna terapija! - 82 % na 1 par magnetov za eno uho za pomoč pri odvajanju od kajenja! Poštnina je brezplačna!

Stop kajenju!

5,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
34,99 €
-82%
Prihranek:
29,00 €
 
 

Ušesna stimulacija ali magnetna ušesna terapija je terapevtska disciplina, ki jo priznava Svetovna zdravstvena organizacija (WHO). Namenjena je za zdravljenje, dobro zdravje in počutje s stimulacijo uhlja.

Sistem Zerosmoke je sestavljen iz dveh biomagnetov narejenih iz naravnih materialov, ki ju namestite na določen del levega uhlja tako, da izvajata pritisk in spodbujata živčne prenašalce da izločajo endorfine, ki pomembno zmanjšajo ali zavrejo željo po kajenju. Magneta sta pozlačena. Zlato je eden najboljših prevodnikov v naravi, po drugi strani pa je zlato dragocena, plemenita kovina, ki ne povzroča alergij. To je tudi razlog, da med terapijo magnetov ne dajete drugim ljudem, da jih preizkušajo. Vsakič, ko magneta snamete, ju spravite na priloženo držalo in v vrečko. Pred uporabo ju previdno obrišete s suho čisto krpo in enako naredite, ko ju odstranite.

Kako uporabljate: Magneta si namestite za najmanj 2 in največ 3 ure na dan, najbolje, ko ste doma ali med počitkom ali v umirjenem času, kot na primer po večerji in preden greste spat. Magneta sta različnih velikosti. Manjši magnet si namestite na sprednji del levega uhlja, večji magnet pa na zadnji del. Postavite se pred ogledalo in si namestite magneta na levo uho pod oval zgoraj tako, kot je prikazano na sliki. Ne glede na to ali si magneta nameščate sami ali vam kdo pomaga, kdorkoli se dotika magneta, mora imeti čiste roke. Ko imate magneta nameščena na opisanem mestu, se ju ne dotikate več. Prav tako ne dovolite drugim, da se ju dotikajo ves čas, ko imate nameščena na ušesu. Ta postopek izvajate nepretrgoma 6 do 7 dni. Med tem časom lahko kadite, kot ste navajeni. Po sedmem dnevu je vaša odvisnost od kajenja pomembno zmanjšana, brez posebnega truda, ker sta magneta stimulirala produkcijo endorfinov, ki so nasprotovali oziroma preprečevali želji po kajenju. Če niste že popolnoma prenehali kaditi, po 7 dnevu prenehajte s kajenjem. Magneta uporabljte nato še 20 do 25 dni, da popolnoma preženete odvisnost. Medtem skrbno sledite nasvetom napisanim v knjižici.

Komu je ušesna stimulacija namenjena?
Ušesna stimulacija je namenjena vsem, predvsem pa osveščenim ljudem, ki ne želijo jemati zdravil ali dodatkov, ter vsem, ki že jemljejo več zdravil in bi jim dodatno zdravilo povzročilo interakcije.

Ušesno stimulacijo lahko uporabljate od 10 leta starosti naprej - ne zato, ker so pri mlajših kakšne kontraindikacije, temveč predvsem zato, ker pri otrocih do 10 let oživčenje uhlja še ni povsem razvito in končano.

Ušesna stimulacija pri odvajanju od kajenja nima kontraindikacij in jo lahko uporabljamo brez kakršne koli škode ali stranskih učinkov.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-74%

Profesionalni serum ProLash za rast trepalnic in obrvi

Si želite daljše, močnejše, gostejše trepalnice, ki bodo ustavljale promet? Preizkusite vrhunski profesionalni serum za naravno rast trepalnic, ki že v nekaj tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-50%
NOVO

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

Super cena
NOVO

Kostanjevo mazilo

Mazilo se hitro vpije in ima intenziven ter dolgotrajen hladilni učinek!

-65%
NOVO

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!