Popolno darilo! - 60 % na mehko in toplo dekorativno odejo Vitapur Family Olivia (130 x 200 cm)! Na voljo so 4 različne barvne kombinacije: bež, rjava, vijolična ali zelena!

Dekorativna odeja je idealna izbira za vse, ki prisegate na mehkobo in udobje. V tej ponudbi lahko izberete tudi mehko in toplo dekorativno odejo Vitapur Family Olivia (200 x 200 cm), za 13,96 €!

9,96€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,90 €
-60%
Prihranek:
14,94 €
 
 

Da vam bo ob prijetnem popoldanskem poležavanju kar se da udobno, bo s svojo mehkobo poskrbela dekorativna odeja Olivia. Najkakovostnejša mikrovlakna so izjemno mehka in prijetna na dotik. Odeja s svojim nežnim vintage vzorcem in različnimi barvami deluje moderno in odlično poživi vaš kavč, sedežno ali posteljo. Vzemite odejo s sabo na potovanje ali pa jo podarite za darilo ob različnih priložnostih.

Razkošno tkanje in popolna mehkoba
Mehka dekorativna odeja Olivia očara z najkakovostnejšimi mikrovlakni. Prijetna toplota vas bo razvajala na vsakem koraku: pri vsakodnevnem popoldanskem počitku, spremljanju televizije ali listanju revij. Z njo se boste z veseljem ogrnili tudi na kampiranju ali na pikniku, na domači postelji ob prebiranju knjig ali v hladnejših dneh na terasi ob srkanju kave ali čaja.

4 različne barve z vzorcem
Dekorativna odeja Olivia razveseljuje v štirih barvah z vzorcem. Izbirate lahko med živahnimi in nežnejšimi barvami, primernimi za vsak kotiček vašega doma. Izberite svojo barvo, ki se bo najbolje zlila z vami in vašim razpoloženjem.

Odlično darilo
Dekorativna odeja Olivia bo z mehkobo in s čudovitimi barvami razveselila vaše najdražje, zato je lahko odlično rojstnodnevno darilo ali poklon ob priložnostnem obisku.

Več o odeji Olivia lahko preberete na spletni strani www.vitapur.si.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-60%

Notranja HD digitalna TV antena

Uživajte v svojih najljubših TV kanalih! Antena ima domet kar do 160 km!

Super cena

Natikači Supercomfort za maksimalno udobje

Veliko prostora za prste zagotavlja udobno in popolno prileganje, kar razbremeni pritisk na občutljiva stopala!

-53%
NOVO

Vrhunska vzmetnica Königsmann Laval Max

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-69%
NOVO

Komplet 3 kvalitetnih, brezšivnih in podloženih nedrčkov

Nedrček je primeren za ženske vseh starosti, tudi za športnice, profesionalne ali rekreativne in doječe mamice!

Super cena
NOVO

Kompresijska opornica za koleno s trakovi

Kompresijska opornica za koleno s trakovi je idealna za vsakodnevno uporabo pri preprečevanju poškodb pri športnih dejavnostih ali zgolj uživanju na plaži!