Izjemna izbira za božično darilo! - 50 % na komplet 4 ročno izdelanih, 100% naravnih božičnih mil (30-35 g) z vonjem sivke s 3D obliko smrekice, Božička, svečke in zvončka iz Darilnice Natura! Poštnina je brezplačna.

V tej ponudbi je na voljo tudi komplet 4 božičnih čajev v unikatni darilni embalaži za 12,40 €.

Komplet naravnih božicnih mil iz Darilnice Natura
Komplet naravnih božicnih mil iz Darilnice Natura
12,40€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,80 €
-50%
Prihranek:
12,40 €
 
 

Božična mila z vonjem sivke, 100% naravna, 4 kosi – motiv smrekica, božiček, zvonček in svečka, darilna embalaža

Božična mila so odlična izbira za božično obdarovanje. Presenetite svoje najdražje z naravnim, unikatnim darilom.
Vsako posamezno milo je ročno izdelano z veliko ljubezni in z najboljšimi sestavinami. Ima 3d obliko z božičnim motivom. V kompletu prejmete štiri mila z vonjem sivke znamke Natura različnih oblik: smrekico, božička, zvonček in svečko. Vsako milo je posamezno pakirano v vijoličasti vrečki iz blaga.
Sivkina ročno izdelana 100% naravna mila so namenjena vsem, ki cenijo prednosti visoko kvalitetnih izdelkov. Primerna so za celotno telo in vse tipe kože. Izdelana so iz rastlinskih maščob in naravnega eteričnega olja sivke. Olivno olje nežno neguje kožo, kokosova maščoba pa poskrbi za odlično penjenje mila. Naravno eterično olje sivke blagodejno vpliva na kožo in poskrbi za prijeten vonj.
Vse sestavine imajo ustrezne analizne certifikate. Dodatno kvaliteto zagotavlja dolgo zorenje in hladen postopek izdelave, ki v milu ohranja glicerin. Milo ne vsebuje živalskih maščob in ni testirano na živalih. Je brez konzervansov, arom, barvil in drugih dodatkov, ki bi lahko škodili ljudem in okolju.
Naravna mila znamke Natura so registriran kozmetični izdelek, ki ima pridobljeno pozitivno oceno ustreznosti s strani neodvisnega farmacevta.
Milo vsebuje kokosovo olje, olivno olje, sončnično olje, glicerin, naravno eterično olje sivke in cvetove sivke.

INCI sestavine: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Aqua, Sodium Sunflowerseedate, Glycerin, Lavandula Angustifolia Oil, Lavandula Angustifolia Flower, Linalool, Geraniol.   

Poreklo: Slovenija
Teža posameznega mila: 30g (svečka),  30g (smrekica), 35g (zvonček) in 35g (božiček).  Milo je ročno izdelano, zato lahko pride do manjših odstopanj v teži.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-74%

Profesionalni serum ProLash za rast trepalnic in obrvi

Si želite daljše, močnejše, gostejše trepalnice, ki bodo ustavljale promet? Preizkusite vrhunski profesionalni serum za naravno rast trepalnic, ki že v nekaj tednih opazno podaljša in zgosti trepalnice!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-50%
NOVO

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

Super cena
NOVO

Kostanjevo mazilo

Mazilo se hitro vpije in ima intenziven ter dolgotrajen hladilni učinek!

-65%
NOVO

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!